Ramona Olaru spune tot! Ce i-a făcut Cătălin Cazacu, în timpul relației lor

Ramona Olaru spune tot! Ce i-a făcut Cătălin Cazacu, în timpul relației lor

Ramona Olaru a dat cărțile pe față chiar în direct și a oferit câteva detalii din relația pe care a avut-o cu Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru se numără printre cele mai îndrăgite vedete de la noi. De ani buni o putem vedea pe micul ecran, la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. Blondina are mult succes la TV, dar nu și-n dragoste. Nu și-a întâlnit sufletul pereche până acum, cel cu care să rămână până la adânci bătrâneți.

Foarte sinceră din fire, Ramona a vorbit despre infidelitate chiar în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Asistenta TV n-a putut să se abțină și a avut o intervenție în discuția lui Dani Oțil cu o specialistă, adusă invitată.

Prezentatorul matinalului a ținut să spună că a vrut, la un moment dat, să lanseze o carte despre infidelitatea în cuplu, însă și-a cunoscut marea dragoste, s-a căsătorit, iar acum este totul bine și frumos, potrivit cancan.ro.

Când a auzit acest lucru, blondina a intervenit. Ramona este de părere că nu toate persoanele înșelate au nevoie de o carte ca să-și dea seama că partenerii lor calcă strâmb în relație.

Ramona Olaru: Unii n-au avut nevoie de carte (n.r. să-și dea seama că sunt înșelați). Când mai aveți subiecte de genul să mă puneți pe mine pe plasmă, la exemplu.
Dani Oțil: La așa da sau nu?
Ramona: La așa nu, dar și la așa da.

 

Comenteaza