Problemele bat la ușă! Ce se întâmplă în căsnicia Oanei Zăvoranu: „Se pierduse la un moment dat, ceva”

Problemele bat la ușă! Ce se întâmplă în căsnicia Oanei Zăvoranu:  „Se pierduse la un moment dat, ceva”
| Foto: ziareonline.ro

După mai multe speculații privind un posibil divorț între Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf , cei doi au decis să vorbească despre ce se întâmplă în căsnicia lor.

Oana Zăvoranu este o femeie asumată și nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. A demonstrat-o în repetate rânduri și nici acum nu a făcut excepție.

Oana Zăvoranu: „Se pierduse la un moment dat un ceva”

Oana Zăvoranu a recunoscut problemele în căsnicie, că ea și soțul ei au traversat o perioadă mai grea și chiar au fost la un pas de divorț, însă se pare că pandemia i-a ajutat să treacă peste impas.

‘Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit’, a povestit Oana Zăvoranu, la „Showbiz Report’ de la Antena Stars.

Alex Ashraf: „Ne depărtisem”

Alex Ashraf a vorbit și el despre momentele grele din relație. A menționat că începuseră să se îndepărteze din cauza programului încărcat, însă pandemia i-a ajutat să se regăsească. Au petrecut mult timp împreună și au reușit să-și salveze căsnicia.

‘Ea era plecată toată ziua la clinică. Ne depărtasem, dar pandemia ne-a unit. Am petrecut mult timp împreună’, a spus Alex Ashraf.

Reamintim că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în 2016. Anterior, Oana Zăvoranu a mai fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat în 2011.

Oana Zăvoranu, pregătită să fie mamă, la 47 de ani

Cu toate că mulți ani a susținut că nu vrea să devină mamă, Oana Zăvoranu a revenit la sentimente mai bune în privința unui copil.

La patru ani de la nunta cu Alex Ashraf, se pare că Oana Zăvoranu este pregătită să fie mamă. Bruneta a susțiut tot timpul că nu este făcută să fie mamă și preferă să aibă pisici, însă iată că s-a răzgândit.

Într-un live pe care l-a făcut împreună cu soțul ei, pe Instagram, Oana a răspuns curiozităților celor care îi urmăresc pe rețelele de socializare, iar una dintre ele era legată de copil. Dacă până acum răspundea cu un „nu’ categoric la această întrebare, de data aceasta Oana Zăvoranu a mărturisit că și-ar dori un copil. În timp ce ea vrea băiat, Alex visează să fie tată de fată.

„Eu am zis că vreau fată, să nu am concurență, să stea cu mama. Pe când un copil? Stați și veți vedea. Ai burtică?„, a spus Alex Ashraf, în timp ce Oana l-a completat: ‘ Da, puiule, nu mai pot. Sunt într-o burtă toată!’.

‘ Nu, că vrem. Vrem amândoi un bebe. Oana vrea băiat, eu vreau fată!’, a continuat soțul Oanei.

Discuția între ei și fani a continuat, iar Oana a recunoscut că vrea un băiat.

„Eu vreau băiat, pentru că băieții sunt pentru mame. Și fetele sunt pentru tați!’, a spus Oana Zăvoranu, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza