Oana Zăvoranu, intervine în scandalul momentului și îl face praf pe Pepe! Vedeta i-a luat apărarea Ralucăi Pastramă

Oana Zăvoranu, intervine în scandalul momentului și îl face praf pe Pepe! Vedeta i-a luat apărarea Ralucăi Pastramă

Oana Zăvoranu a răbufnit la adresa lui Pepe, după ce bărbatul a atacat-o pe Raluca Pastramă în spaţiul public.

Oana Zăvoranu şi Pepe au format un cuplu din anul 2006 până în 2011. Finalul relaţiei lor a fost unul exploziv, iar de atunci cei doi nu ratează nicio ocazie de a se ataca în spaţiul public.

După ce actuala relaţie a Ralucăi Pastramă a fost făcută publică, Pepe a simţit nevoia să lămurească unele aspecte. Artistul a fost extrem de deranjat de faptul că numele său a fost implicat într-un subiect care nu îl privea, astfel a decis să ia atitudine şi a vorbit despre trecutul fostei sale partenere.

Mama fetiţelor sale nu a avut nicio reacţie, în schimb, Oana Zăvoranu l-a taxat dur! Nu este un secret pentru nimeni faptul că bruneta a atacat-o în repetate rânduri pe Raluca Pastramă, dar surpriză, de această dată i-a luat apărarea. Querida a recunoscut că o apreciază pentru că nu i-a răspuns niciodată, motiv pentru care acum este de partea ei.

„Nu am să o atac pe Raluca. Oricât am zis de ea, femeia a fost super ok și nu a zis nimic de mine. I-a dat lecții fata asta! Femeia nu a zis nimic de mine și m-a surprins, pentru că putea să răspundă urât și eu nu am cum să mă întorc acum să comentez, pentru că e viața fiecăruia și nu mă privește. De ea nu am să zic nimic, să fie sănătoasă, să facă ce vrea, dar de domnul Pepino zic doar atât, Dumnezeu nu doarme și nu rămâne niciodată dator. Să nu mai enumere iubiții sau soții Ralucăi, să nu îl mai frece grija de Raluca pe el și de ce foști a avut ea. Pe el să îl frece grija de situația lui actuală. El știa ce a luat și e urât din partea lui să vorbească despre asta”, a declarat Oana Zăvoranu, potrivit ciao.ro.

Comenteaza