Oana Zăvoranu spune adevărul despre relația cu Pepe: „Dacă s-ar despărți…”

Oana Zăvoranu spune adevărul despre relația cu Pepe: „Dacă s-ar despărți…”

Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri incendiare despre despărțirea de Pepe, la 12 ani de la divorț. 

Bruneta a dorit să facă lumină în cazul sentimentelor pentru artist. Oana Zăvoranu nu a ezitat și a spus clar că în timpul mariajului, sentimentele ei de iubire pentru Pepe au fost foarte mari.

„L-am iubit foarte mult, atât cât l-am iubit, eu n-am să fiu nesimțită ca el să spun că a fost cea mai mare greșeală a vieții mele. El poate să spună, pentru că el, săracul, nu este fericit.

A fost frumos cât a fost, dar s-a terminat, și din momentul în care s-a terminat și știți că s-a terminat pentru că nu l-am mai iubit, este mai mult decât aberant, stresant și inoportun să mă mai întrebați dacă îl iubesc pe Pepe.(…) Nu îl mai iubesc pe Pepe, nu mi-este dor de el, nu mă interesează ce face, îi doresc fericire, tot binele din lume.

Am reușit să vă elucidez acest aspect care vă întuneca și nu vă lăsa să dormiți?(…) Eu am spus ce am avut de spus, vă blochez, pentru că mi se pare aberant. Omul are o familie, să-i trăiască, un copil sau mai mulți copii, e caz închis. Putem în această seară să închidem pentru totdeauna acest subiect?‘, a spus Oana Zăvoranu în live pe TikTok, potrivit ciao.ro

 

Comenteaza