Primul interviu cu soția lui Nosfe, după ce artistul a murit! Ce s-a întâmplat cu artistul, de fapt...

Primul interviu cu soția lui Nosfe, după ce artistul a murit! Ce s-a întâmplat cu artistul, de fapt...

Mădălina Crețan a oferit primul interviu oficial, după moartea soțului ei Nosfe

Soția lui Nosfe, Mădălina Crețan, a acordat primul interviu, unde a mărturisit ce s-a întâmplat cu contul de Instagram al regretatului artist de muzică hip-hop. Aceasta a precizat că mai multe conturi din rândul apropiaților lor au fost dezactivate. Tot ea a mai menționat că cei care au făcut acest lucru i-au acuzat că se folosesc de numele cuiva.

„Contul lui Nosfe nu a fost dezactivat, este vorba doar de contul meu, de contul DJ-ului Șatra B.E.N.Z. Încă un producător din cercul acesta, sunt mai multe nume din jurul nostru. Am înțeles că s-au folosit de faptul că noi toți aveam, aceeași poză de profil cu Darius. Și ne-au acuzat că încercăm să ne folosim de imaginea cuiva și că nu sunt reale conturile.”, a declarat Madalina, soția regretatului artist Nosfe la Antena Stars.

Mai mult, Mădălina Crețan a mai precizat că cei care au încercat să facă rău familiei artistului au făcut acest gest din răutate.

„Este vorba despre niște copii, sau de niste oameni cu minte de copil, care au făcut asta din pură răutate, iar motivul. Și scopul nu am cum să îl înțeleg.” a mai spus Madalina, soția lui Nosfe.

Artistul Nosfe, fondatorul Șatra Benz, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, 16 octombrie, la vârsta de 37 de ani.

Astfel, Vlad Darius Creţan, cunoscut ca Nosfe, era însurat cu Mădălina Crețan. Cei doi au și fost împreună la emisiunea „Chefi la Cuțite”, cu puțin timp înainte de decesul artistului. Ajunsă în această situație dureroasă, cea care i-a fost alături artistului a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. A pus o fotografie cu el pe care scria „Iubirea mea…”

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, este mesajul postat de trupă, pe rețelele de socializare, potrivit ciao.ro.

Comenteaza