Prima reacție despre sarcina de la Survivor România: „NU M-AM GÂNDIT CĂ RĂMÂN SINGURĂ”

Prima reacție despre sarcina de la Survivor România: „NU M-AM GÂNDIT CĂ RĂMÂN SINGURĂ”
| Foto: cancan.ro

Mellina a oferit primul interviu despre experiența pe care a avut-o în Republica Dominicană. Tânăra a vorbit despre colegii săi de echipă frumos.

Mai mult, Mellina dezvăluie că deși la televizor nu se vedea, ea a avut mai multe căderi emoționale, iar concurentul care i-a fost mereu aproape este Musty, fratele lui Kamara de la Alb-Negru.

„Am căzut de foarte multe ori în aceste luni, psihic. Uneori Musty îmi era psiholog. L-am perceput ca pe un frate mai mare. Când a plecat, eu m-am bucurat că o să se ducă la copiii lui.

Nu m-am gândit în primă fază că Musty a plecat și că rămân singură. Nu știu dacă își imaginează oamenii cum e să nu știi nimic de familia ta. 

Nu suntem într-o relație Musty este ca un frate mai mare. M-am apropiat de el. L-am simțit foarte aproape. El îmi dădea speranță.

Pentru mine jocurile de comunicare erau sfinte. Am învățat cât de importantă e familia, noi întotdeauna suntem pe grabă și uităm să ne bucurăm de prezent, de familie, noi credem că ei sunt acolo întotdeauna, dar timpul trece.

Ăsta e cel mai mare învățământ. Eu nu am știut ce pot să fac. Se întâmplă multe lucruri, la un moment dat nu mai ai resurse. Tu ești izolat de lume, în condiții foarte grele. Te rogi la Dumnezeu, nu m-am rugat niciodată, dar mi-am promis că o să o fac. Întotdeauna

am încercat să îi cunosc pe fiecare în parte. Am fost caractere diferite, puse într-o situație extremă. Pentru mine a fost o fercire că ajung acasă și îmi văd familia”, a dezvăluit Mellina în direct la Teo Show, potrivit cancan.ro

 

Comenteaza