Fetița care la 13 ani a rămas însărcinată cu un băiețel de 10 ani e gravidă din nou: ”Ne-am protejat, da....”

Fetița care la 13 ani a rămas însărcinată cu un băiețel de 10 ani e gravidă din nou: ”Ne-am protejat, da....”

O adolescentă din Rusia care a rămas însărcinată la doar 13 ani a anunțat acum că este însărcinată din nou.

Povestea buclucașă se petrece în Rusia, iar după ce a născut, Darya Sudnishnikova a susținut că tatăl biologic este un băiat de 10 ani. Atât apropiații, cunoscuții, dar și o lume întreagă au rămas șocați când au aflat veștile.

Minora Darya Sudnishnikova, care a născut la vârsta de 13 ani este din nou însărcinată. Recent, adolescenta a anunţat în mediul online că a rămas din nou însărcinată şi așteaptă al doilea copil.

La vârsta de 15 ani, Darya Sudnishnikova a anunțat că este gravidă din nou, după ce a adus pe lume o fetiță acum doi ani, la 13 ani.

Darya Sudnishnikova este acum influencer pe rețelele de socializare și a strâns peste un milion de urmăritori pe Instagram după ce a confimat sarcina. Minora a dus pe lume o fetiță, pe nume Emilia, iar prima dată a anunțat că tatăl biologic al copilului este un băiețel de doar 10 ani, pe nume Ivan.

În timpul sarcinii, minora a făcut o declarație șocantă spunând că a mințit în tot acest timp și că, de fapt, a fost violată de un băiat de 15 ani, dar i-a fost teamă să spună cuiva adevărul pentru a nu fi judecată.

În prezent, polițiștii fac cercetări cu privire la acest caz, cu privire la acuzaţia de viol. Oamenii legii au prelevat o probă de ADN de la micuţa Emilia și urmează să stabilească cine este, de fapt, tatăl copilului.

Recent, adolescenta a postat o fotografie pe contul său de Instagram cu un test de sarcină pozitiv și le-a dat urmăritorilor ei vestea cea mare, că este însărcinată pentru a doua oară. Darya Sudnishnikova le-a povestit admiratorilor că a fost plecată în vacanță la iubitul ei, pe nume Pașa, care locuiește în Samsara.

"Sunt șocată. Se pare că sunt din nou însărcinată. De la Pașa? Ar putea fi o sarcină? Ne-am protejat, dacă acest lucru contează", a scris adolescenta pe Instagram, potrivit spynews.ro.

Comenteaza