Presupusa iubită a lui Ion Țiriac rupe tăcerea: „Am râs când s-a scris că l-am părăsit”. Domnișoara e cu 37 de ani mai tânără

Presupusa iubită a lui Ion Țiriac rupe tăcerea: „Am râs când s-a scris că l-am părăsit”. Domnișoara e cu 37 de ani mai tânără
| Foto: as.ro

Presupusa iubită a lui Ion Țiriac este Irina Deleanu, preşedintele Federaţiei Române de gimnastică ritmică. Despre ea s-a spus de-a lungul timpului că ar avea o idilă cu Ion Ţiriac.
  

Irina Deleanu a vorbit fără ocolişuri de relaţia pe care o are cu Ion Ţiriac. Aceasta spune că se cunoaşte cu fostul mare tenismen român de 25 de ani şi are o relaţie specială. În acest an, Irina Deleanu, care este o prezenţă constantă în anturajului lui Ion Ţiriac, a lipsit de la ziua de naştere a miliardarului român.

„Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?”, a spus Irina Deleanu pentru Playsport. Mai mult, Irina Deleanu a spus, mai în glumă, mai în serios, că nu locuieşte cu miliardarul român.
„Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines„, a mai spus Irina Deleanu.

Irina Deleanu a spus că ultima dată s-a văzut cu Ion Ţiriac acum o lună. Mai mult, omul de afaceri i-a făcut o promisiune.

„Ultima oară când am vorbit mi-a promis că în cadrul proiectului său de la Otopeni, o să facă o sală destinată exclusiv gimnasticii ritmice. Avem afluență de copii, gimnastica ritmică atrage fetițele. Singura problemă e că nu avem o sală propice unde să ne desfășurm activitatea și nu prea avem unde să le chemăm la antrenamente. Ne descurcăm greu cu baza materială, antrenoarele caută săli unde să facă antrenamente”, a mai spus Irina Deleanu pentru sursa mai sus citată.

Pandemia nu i-a afectat şi pe cei mai bogaţi oameni din lume. Jurnaliştii de la Forbes au anunţat că, în 2021, sunt nu mai puţin de 2755 de miliardari la nivel mondial, cu 660 mai mult decât în 2020. Doi români sunt în top, iar unul dintre ei este Ion Ţiriac.

Averea totală strânsă de cei 2755 de bogaţi se ridică la 13 trilioane de dolari, sumă care a crescut peste 5 trilioane mai puţin de 12 luni. Sursa citată anterior estimează că 86% dintre miliardari nu au fost afectaţi de problemele cauzate de Covid-19.  Ion Ţiriac se descurcă excelent în acest an. Averea fostului mare jucător de tenis e într-o continuă creştere. Mai întâi a crescut cu 300 de milioane de dolari şi a ajuns la 1.5 miliarde. În ultimele zile a mai făcut un salt de 400 de locuri în clasamentul general şi a ajuns la o avere de 1.7 miliarde de dolari.

Ion Ţiriac are o pensie uriaşă. Omul de afaceri primeşte lunar 12.000 de lei, o sumă mult peste media pensiilor din ţară. Un lucru interesant este că miliardarul român nu şi-a mai ridicat pensia din 1999. Toţi banii au intrat într-un cont şi nu au fost folosiţi încă, ţinând cont de averea avută de fostul jucător, potrivit as.ro

 

Comenteaza