De ce vrea Oana Zăvoranu să devină președintele României! Ce schimbări ar face vedeta: ”Aș fi pus o ordine...”

De ce vrea Oana Zăvoranu să devină președintele României! Ce schimbări ar face vedeta: ”Aș fi pus o ordine...”
| Foto: spynews

Oana Zăvoranu a avut o perioadă în care și-a dorit să devină președintele României, pentru a face schimbări benefice pentru țara noastră.

Vedeta trece acum prin momente dificile din cauza divorțului de Alex Ashraf, însă în trecut lucrurile nu au stat deloc așa.

Oana Zăvoranu a fost să se transforme din femeie de afaceri în președintele României și a fost hotărâtă să candideze pentru acest post din dorința de a schimba felul în care merg lucrurile în România.

În urmă cu mai mult timp, Oana Zăvoranu a făcut o declarație neașteptată, spunând că și-ar dori să fie preledintele României, iar toată lumea a fost curioasă să afle care ar fi fost motivul. Ei bine, vedeta a spus că inițial a fost vorba despre o glumă care i-a venit după ce a văzuy câți oameni sunt nemulțumiți de țara noastră.

Ulterior, s-a gândit serios la acest pas, însă nu a mai făcut niciun demers în acest sens. Vedeta nu știe exact ce schimbări ar fi făcut dacă ar fi câștigat alegerile, însă este sigură că ar fi apelat la persoanele potrivite pentru a pune la punct un plan bun pentru a rezolva multe dintre problemele cu care se confruntă majoritatea românilor.

”Sincer a pornit dintr-o glumă, iscată pe conturile mele de socializare, românii fiind nemulțumiți de traiurile din diverse orașe din țărișoara noastră. În moemntul în ncare mi-au venit sute, mii de mesaje, am zis băi, ăla da, ăla da.

Deci a pornit dintr-o glumă, nu pentru că mă gândeam eu și îmi doream lucrul acesta. Dacă mă apucam serios, îmi implementan acest lucru va fiind unulmposibil, aș fi avut consilier și aș fi pus o ordine, un plan cu care să vin în fața oamenilor. Acum este tardiv să spun ce aș fi făcut”, a declarat Oana Zăvoranu, pe Youtube, potrivit spynews.ro.

Comenteaza