Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat! Cei doi locuiesc din nou împreună: „Ce pot să spun. Am avut o discuție....”

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au împăcat! Cei doi locuiesc din nou împreună: „Ce pot să spun. Am avut o discuție....”

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au renunțat la divorț și și-au mai oferit o șansă, chiar și după infidelitatea bărbatului.

Dragostea învinge mereu, iar acest lucru a fost demonstrat recent chiar de către Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, care ajunși în pragul divorțului, au decis să-și mai acorde o șansă, având în vedere că sentimentele dintre ei sunt extrem de puternice.

Ei bine, nu au ezitat chiar să facă public acest lucru, motiv pentru care, sincer din fire, Alex Ashraf a dorit să facă o serie de declarații despre acest subiect, pentru a lămuri întreaga situație.

În acest sens, bărbatul a explicat că el și Oana Zăvoranu au decis să-și mai acorde o șansă de mai bine de o lună, precizând că au avut o discuție pe baza lucrurilor care s-au întâmplat între ei în ultima perioadă, ajungând în cele din urmă la un numitor comun. De asemenea, Alex a mai precizat că a renunțat la acțiunea de divorț, iar acum este alături, din nou, de soția lui, Oana Zăvoranu.

„Da, m-am împăcat cu diva, normal. Dar sunt împăcat cu Oana de mai mult de o lună. Dragostea întotdeauna învinge, ce pot să spun. Am avut o discuție, am vorbit în toată perioada asta amândoi, am ajuns la un numitor comun și ne-am împăcat.

Simplu, am renunțat la divorț și sunt acasă lângă soția mea, definitiv și irevocabil. Mi-am retras acțiunea de divorț. Uite cum doi oameni care sunt îndrăgostiți și se iubesc cu adevărat se împacă și trec peste orice popas, orice obstacol”, a declarat Alex Ashraf, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza