Oana Zăvoranu, adevărul despre împăcarea cu Alex Ashraf: „Asta nu înseamnă că....”

Oana Zăvoranu, adevărul despre împăcarea cu Alex Ashraf: „Asta nu înseamnă că....”

Oana Zăvoranu a lămurit situația despre relația cu Alex Ashraf, după ce ar fi dat de înțeles că s-au împăcat.

În urmă cu câteva ore, Oana Zăvoranu a făcut public un mesaj care a ridicat foarte multe semne de întrebare. Vedeta a postat o poză cu ea și Alex Ashraf, însoțită de un mesaj de dragoste, semn că s-ar fi împăcat.

Bruneta nu a vrut să țină oamenii cu sufletul la gură și a lămurit imediat situația. Iată ce s-a întâmplat, de fapt!

După o căsnicie care a durat mai bine de șapte ani, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să o ia pe drumuri separate, după ce bărbatul ar fi înșelat-o pe brunetă. Cei doi au făcut multe declarații despre despărțirea lor și la un moment dat Alex a menționat că nu mai există cale de întors.

Însă gestul pe care bruneta l-a făcut recent a ridicat foarte multe semne de întrebare. Este vorba despre un mesaj public care suna ca o adevărată declarație de dragoste, pe care vedeta i-l adresa afaceristului. Oana a ținut să lămurească situația și a mărturisit că nu este vorba despre o împăcare, însă sunt în continuare căsătoriți și nu poate spune că îl urăște pe bărbatul cu care s-a iubit ani întregi.

„ Nu ne-am împăcat…dar asta nu înseamnă că îl urăsc. 10 ani aproape de relație pasională nu ți-i ia nimeni. Când simt că mi-e puțin dor fac asta…este încă soțul meu…", a declarat Oana Zăvoranu, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza