Oana Zăvoranu recunoaște divorțul de Alex Ashraf: „Să vină pretendenții!”. Cum își împart cei doi averea

Oana Zăvoranu recunoaște divorțul de Alex Ashraf: „Să vină pretendenții!”. Cum își împart cei doi averea

Oana Zăvoranu a confirmat zvonurile conform cărora ea și Alex Ashraf, soțul tinerel ar fi divorțat.

„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”, a spus Oana Zăvoranu pe pagina ei de socializare.

Vreme de cinci ani, Pepe și Oana Zăvoranu au fost soț și soție, dar „Querida” a ales să de despartă de el. Astfel, în anul 2011, marcau divorțul anului. La vremea aceea, artistul acuza că a fost părăsit pentru alt bărbat și înșelat de iubirea lui. Acum, în 2023, mulți spun că situația s-a întors, comic, în defavoarea vedetei.

La doi ani de când s-a despărțit de primul ei soț, l-a cunoscut pe Alex Ashraf, cu care a stat până de curând. În anul 2016, au devenit chiar soț și soție, în septembrie. Aceeași lună care avea să le marcheze și despărțirea, la o distanță de 7 ani.

După mai bine de doi ani în care s-au simțit nereguli în familia lor, s-au auzit multe povești despre amanta bărbatului de 35 de ani, chiar despre scandaluri care ar fi avut loc între cele două femei ale triunghiului amoros. Oricât a încercat actrița să nu se ajungă la despărțire, a fost inevitabil, potrivit cancan.ro.

Comenteaza