Oana Zăvoranu, gest necontrolat față de soțul ei. A tăcut timp de 5 ani ani, dar nu a mai suportat: „Am…”

Oana Zăvoranu, gest necontrolat față de soțul ei. A tăcut timp de 5 ani ani, dar nu a mai suportat: „Am…”
| Foto: ziareonline.ro

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf au decis să rupă tăcerea și au vorbit despre ce se întâmplă în căsnicia lor.

Oana Zăvoranu este o femeie asumată și nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. A demonstrat-o în repetate rânduri și nici acum nu a făcut excepție.

Ce se întâmplă în căsnicia Oanei Zăvoranu și a lui Alex Ashraf: “Se pierduse la un moment dat, ceva”.

‘Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva.

Oana Zăvoranu a recunoscut problemele în căsnicie, că ea și soțul ei au traversat o perioadă mai grea și chiar au fost la un pas de divorț, însă se pare că pandemia i-a ajutat să treacă peste impas.

‘Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva.

Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită.

Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit’, a povestit Oana Zăvoranu, la „Showbiz Report’ de la Antena Stars.

Alex Ashraf: „Ne depărtisem”

Alex Ashraf a vorbit și el despre momentele grele din relație. A menționat că începuseră să se îndepărteze din cauza programului încărcat, însă pandemia i-a ajutat să se regăsească. Au petrecut mult timp împreună și au reușit să-și salveze căsnicia.

‘Ea era plecată toată ziua la clinică. Ne depărtasem, dar pandemia ne-a unit. Am petrecut mult timp împreună’, a spus Alex Ashraf.

Reamintim că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în 2016. Anterior, Oana Zăvoranu a mai fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat în 2011.

Chiar daca este o diferenta de 14 ani intre ei, aceasta nu a reprezentat un impediment in calea fericirii lor. Cu aceasta ocazie, bruneta a postat cateva imagini de la nunta, dar si un mesaj emotionant pentru sotul ei.

“9 SEPTEMBRIE 2017 . Cea mai importanta zi

In acea zi mi-am unit destinul cu al sotului meu cu ‘cununii’ , cum imi place mie sa zic glumind, avandu-i ca Nasi, pe Silviu si Mihaela Prigoana. Azi, la 4 ani de la fericitul eveniment, sunt mai indragostita ca oricand de sotul meu, mai fericita, mai implinita si mai puternica decat am fost vreodata, din toate punctele de vedere.

Mi-am intrat in TOATE DREPTURILE MELE, SUNT PE DEPLIN STAPANA PE MINTILE, BANII, VIATA SI DECIZIILE MELE, mi-am luat viata in maini asa cum trebuia de mult timp sa o fac…ar fi multe de spus dar nu acum si nu aici…

Azi, din nou mi se adevereste ca CE A UNIT DUMNEZEU NIMENI PE PAMANTUL ASTA NU POATE DESPARTI

SI CA CE ESTE AL MEU, RAMANE NUMAI AL MEU, indiferent in ce domeniu sau zona as face referire

La cat mai Multi Ani impreuna sotul meu iubit si bun, sa ne Dea Dumnezeu sanatate, noroc si fericire impreuna pana in ultimul moment, ca EL stie cel mai bine ce ne da fiecaruia dintre noi si vede tot ce trebuie sa vadă.

EL mi-a dat forta si putere sa fiu azi femeia care sunt . Te iubesc Alexandru Ashraf si sunt fericita ca esti in viata mea. ESTI NUMAI AL MEU IAR EU NUMAI A TA.

Stiu ca mama ta zambeste acolo sus ca stie ca te-a lasat pe cele mai bune maini . Dumnezeu sa ne binecuvanteze, sa ne lumineze mereu mintile, sa ne ocroteasca si sa ne pazeasca familia de orice rau, de dusmani stiuti sau nestiuti, de boli si desfranare, de patimi, rautate, invidie, ura sau nevoi”, a scris Oana Zavoranu pe contul de Instagram, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza