Oana Zăvoranu divorțează sau nu de soțul ei?! Vedeta a făcut anunțul clar

Oana Zăvoranu divorțează sau nu de soțul ei?! Vedeta a făcut anunțul clar

În urmă cu câteva zile Oana Zăvoranu s-a plâns pe contul ei de Instagram că a fost „trădată”. Vedeta a anunțat dacă divorțează sau nu. 

Oana Zăvoranu este foarte activă pe rețelele personale de socializare și mereu vorbește cu fanii ei de pe Instagram și Facebook despre tot ce se întâmplă în viața ei. În urmă cu câteva zile vedeta s-a plâns că a fost „trădată”. Mai multe decât atât, lumea a spus că divorțează de Alex Ashraf. Ei bine, bruneta a făcut acum anunțul clar! Divorțează sau nu de soțul ei?

După ce s-a spus că divorțează de Alex Ashraf și chiar ea a anunțat că a fost „trădată”, Oana Zăvoranu a făcut acum „lumină” și a declarat pe rețelele personale de socializare că momentele grele din viața ei nu au nici măcar o legătură cu soțul ei.

Așadar, prin această cale, vedeta a anunțat că ea și Alex Ashraf sunt foarte bine și nu divorțează, pentru că se iubesc mult și sunt alături unul de celalălt la fiecare pas.

„Trădarea și momentele grele pe care le traversez nu se referă și nu au legătură cu soțul meu. Ca să nu mai orbecaie presa și să fiți și voi corect informați”, a scris vedeta pe InstaStory.

„N-am murit! Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul bunului Dumnezeu le voi depăși. Așa se întâmplă când taci, crezi în „prietenii” mizere și te lași furat de hoții care strigă „hoții”... sau de „frați și surori”, chiar dacă natural nu îi ai. Voi fi mai activă, pentru că am tăcut și am îndurat ca un martir. Adevărul întotdeauna triumfă!”, a scris bruneta pe InstaStory, în urmă cu doar câteva zile, potrivit spynews.ro.

Comenteaza