Oana Zăvoranu a reacționat dur. Ce spune vedeta despre zvonurile că ar divorța:„Totul se rezumă doar la noi doi”

Oana Zăvoranu a reacționat dur. Ce spune vedeta despre zvonurile că ar divorța:„Totul se rezumă doar la noi doi”
| Foto: fanatik.ro

Oana Zăvoranu a reacționat după ce s-a spus în spre să aceasta divorțează de soțul ei.
 

Vedeta a postat un mesaj clar referitor la relația dintre ea și soțul ei, Alex Ashraf. Aceasta a eliminat orice fel de zvon potrivit căruia relația dintre ei ar fi una șubredă.

Astfel, vedeta a pun capăt zvonurilor potrivit cărora ea și soțul ei ar trece printr-o perioadă mai dificilă acum. Ea a declarat chiar că partenerul ei de viață este totul pentru ea.

Mai mult, Oana Zăvoranu a spus că celelalte lucruri care se întâmplă în viața sa sunt doar trecătoare, iar ceea ce contează este iubirea dintre ea și soțul ei, care este pentru totdeauna.

De asemenea, ea este sigură de iubirea pe care Alex Ashraf o are pentru ea și a spus că știe că ea este cea mai importantă persoană din viața acestuia.

„Totul se rezumă doar la noi doi și numai noi doi. Pentru că tu ești totul pentru mine și eu sunt totul pentru tine. „Restul” vine și pleacă”, este mesajul pe care Oana Zăvoranu l-a transmis pe rețelele de socializare.

Lucrurile sunt bine între ei acum, dar Oana Zăvoranu nu s-a ferit să recunoască că nu a fost totul mereu roz între ea și partenerul ei de viață.

Recunoaște că s-au certat, dar spune că discuțiile mai aprinse i-au apropiat și mai mult.

Ea a spus că cel mai mare dușman al relației sale, dar și al oricărui parteneriat, în general, este monotonia. Tot ce trebuie să faci este să găsești o soluție pentru a reaprinde flacăra iubirii, spune Oana Zăvoranu.

De asemenea, Oana Zăvoranu a mărturisit că se pierduse ceva în relația cu soțul ei, la un moment dat, dar au reușit să treacă peste toate aceste obstacole.

„Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia.

Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra.

Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe”, a declarat vedeta la Antena Stars, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza