Oana Zăvoranu a confirmat zvonurile. S-a întâmplat ce toată lumea bănuia: “O căsnicie care…”

Oana Zăvoranu a confirmat zvonurile. S-a întâmplat ce toată lumea bănuia:  “O căsnicie care…”
| Foto: ziareonline.ro

Oana Zăvoranu a spus întregul adevăr despre presupusul divorț dintre ea și soțul său, Alex Ashraf!

Oana Zăvoranu e din nou în centrul atenției, asta după ce în ultima perioadă s-a vorbit despre un presupus divorț între ea și soțul său, Alex Ashraf! Vedeta a răbufnit acum pe internet și a spus cum stau lucrurile cu adevărat între ea și partenerul său de viață.

Oana Zăvoranu e foc și pară asta după ce în ultima perioadă numele său a fost pronunțat într-un subiect despre care spune că nu e deloc adevărat. Sursele au dezvăluit că aceasta ar avea probleme în căsnicia cu Alex Ashraf și că ea și partenerul său de viață ar ajunge chiar să divorțeze după 5 ani de mariaj.

Ei bine, enervată la culme despre tot ce s-a spus cu privire la un presupus divorț, Querida nu a mai stat deloc pe gânduri și a publicat recent un mesaj pe pagina sa de socializare în care mărturisește că în căsnicia ei lucrurile sunt perfecte și nu se pune vorba despre o rupere a mariajului.

”Noi suntem mai bine ca niciodată, ne ocupăm de lucruri serioase, avem grijă de Clinica noastră care este copilul nostru iubit.

Suntem fericiți, ca la sfârșitul fiecarei zile ne rezolvăm treburile într-o lume din ce în ce mai anormală, ne vedem de proiectele în derulare, care mulțumim lui Dumnezeu sunt destule și vă vor bucura pe cei buni și normali, ne trăim din plin frumoasa noastră poveste de dragoste (…) o căsnicie care nu se clatină deloc și un viitor împreună care sună bine de tot„, a dezvăluit Oana Zăvoranu pe Instagram.

Destul de hotărâtă, așa cum o știm pe Oana Zăvoranu, vedeta a continuat cu mesajul de pe Instagram și s-a adresat celor care se bagă în căsnicia ei și spun lucruri neadevărate despre relația pe care o are cu partenerul său de viață.

Ea mărturisește că oamenii sunt invidioși pe tot ce a clădit până la această vârstă, pe averea pe care o are, pe proiectele sale și pe familie și că nimeni nu va putea să o doboare.

„Acest mesaj e pentru toți cei care nu pot dormi de grija mea sau a căsniciei mele, a averii mele, a faptului că sunt Oana Boss indiferent prin câte am trecut în viață, că sunt frumoasă, sănătoasă și arăt extraordinar de tânără, chiar dacă am făcut 48 de ani, că sunt smart, că nu mă doboară nimeni și nimic, că sunt o luptătoare, că fac lucruri care nu rămân neobservate, că reușesc să creez trenduri și sunt un lider înnăscut, că am un business de succes, curat și la standardele cele mai înalte.”, a mai adăugat ea la final, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza