Oana Zăvoranu a aflat că soțul ei o înșela! Ce i-a scris uneia dintre femeile cu care acesta era împreună! Conversația CAP-COADĂ

Oana Zăvoranu a aflat că soțul ei o înșela! Ce i-a scris uneia dintre femeile cu care acesta era împreună! Conversația CAP-COADĂ

 Alex Ashraf a petrecut noaptea cu o altă domnișoară, în timp ce acesta este căsătorit cu Oana Zăvoranu.

Că Oana Zăvoranu nu este fericită în relația cu soțul ei, Alex Ashraf, nu mai e un secret. Spynews.ro v-a dezvăluit în exclusivitate faptul că Alex Ashraf a petrecut noaptea cu o altă domnișoară, iar încercările lor de a părea că totul e în regulă nu sunt chiar convingătoare.

Chiar vedeta și-a postat pe Instagram și pe Facebook un mesaj în care spunea că își trăiește viața așa cum e, dar în tot acel timp au apărut informații cum că bruneta ar fi chemat poliția la un moment dat în urma unor altercații avute cu soțul ei. Vă prezentăm, de această dată încă o BOMBĂ! Povestim pe larg conversația pe care Oana Zăvoranu a avut-o cu una dintre femeile cu care soțul ei se vrăjea.

Mai întâi de toate, bruneta îi spune domnișoarei misterioase că i-a zis de mai multe ori civilizat acesteia să-i lase soțul în pace. Oana Zăvoranu îi povestește acestei femei în mesajul pe care i l-a dat că știe pas cu pas ce face soțul ei, pentru că așa e normal, și îi precizează că dacă ar fi o femeie cu un minim de conștință i-ar lăsa soțul în pace și și-ar vedea de viața ei.

Mai mult de atât, Oana Zăvoranu vrea să o asigure pe femeie că Alex Ashraf va rămâne tot timpul al ei, iar între el și această domnișoară nu va exista niciun fel de amiciție și nu va fi vorba despre nimic între ei. Vedeta îi transmite domnișoarei ”să-și vadă dracu' de viața ei” și să nu se mai bage în mariajul său cu Alex Ashraf.

Mesajul Oanei Zăvoranu continuă, iar aceasta îi mai transmite femeii cu care Alex Ashraf se vrăjea că nu își mai dorește să audă vreodată de ea, iar dacă el îi spune ei altceva înseamnă că o minte, așa cum a mințit-o și până acum.

Pentru a se asigura că femeia chiar a înțeles tot ce ea a avut de zis, Oana Zăvoranu a simțit nevoia să-i repete acesteia că ea știe tot ce Alex Ashraf îi scrie și că nu vrea să ajungă cu ea la scandaluri uriașe, căci domnișoara nu va avea nicio șansă în fața ei. ”Querida” îi mai spune femeii să iasă și să caute alți bărbați liber, nu să se bage în viața ei și a soțului său.

Așadar, nu doar că Alex Ashraf a petrecut cu alte femei, dar se pare că Oana Zăvoranu știe ce se întâmplă și nu doar că știe, dar cunoaște și identitatea acestora. Mai mult de atât, le-a scris acestora și mesaje în care ba le roagă, ba le amenință să-i lase soțul în pace și le transmite că între ea și Alex Ashraf nu există nici vorbă de despărțire, ci că vor fi în continuare împreună, potrivit spynews.ro.

Comenteaza