Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei și-a refăcut viața. Vedeta a răbufnit: „Astăzi s-a declanșat o avalanșă!”

Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei și-a refăcut viața. Vedeta a răbufnit: „Astăzi s-a declanșat o avalanșă!”

Oana Roman a vorbit deschis despre faptul că fostul ei soț, Marius Elisei, și-ar fi refăcut viața.

Oana Roman și Marius Elisei au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de un deceniu, timp în care au trecut împreună atât prin momentele fericite din viața lor cât și prin momentele mai puțin plăcute.

Mai mult decât atât, din rodul iubirii lor a apărut o fiica pe nume Isabela. Ulterior, însă, lucrurile nu au mai funcționat între ei, iar după multe încercări eșuate de a relua relația, cei doi au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate.

Recent, fostul soț al Oanei Roman a anunțat cu ocazia zilei sale de naștere că și-a refăcut viața sentimentală. Astfel, acest fapt a generat o mulțime de telefoane și invitații adresate Oanei Roman de la presă pentru a discuta pe acest aspect. Însă, fiica lui Petre Roman a preferat să vorbească deschis în fața urmăritorilor săi din mediul online despre această situație.

„ Dragii mei, știți că întotdeauna când am ceva de spus sau de lămurit, o fac aici, cu voi. Astăzi s-a declanșat o avalanșă de telefoane și de mesaje din partea ziariștilor, a televiziunilor. Relativ la faptul că fostul meu soț și tatăl Isabelei s-a văzut cu ea de ziua lui și a anunțat așa subtil că este într-o nouă relație. Drept care, evident că astăzi toată lumea m-a sunat să mă întrebe ce părere am, să mă duc să mă invite la emisiuni, să mă duc să povestesc despre asta.

Le-am explicat că nu îmi doresc, pentru că practic nu sunt foarte multe lucruri de spus. Eu mă bucur foarte mult. Sincer vă spun și din suflet, mă bucur foarte mult că el este ok, că are o nouă relație și că lucrurile în sfârșit se pot liniști între noi .”, a spus Oana Roman în mediul online, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza