Armin Nicoară a dat vestea cea mare! Va deveni tătic: „Minune de fetiță!”

Armin Nicoară a dat vestea cea mare! Va deveni tătic: „Minune de fetiță!”

Armin Nicoară le-a dat fanilor săi o veste importantă cu privire la viața sa, pe rețelele de socializare.

Armin Nicoară este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară, care de-a lungul timpului a adunat un număr impresionant de persoane care îl îndrăgesc și îi sunt alături la orice pas.

Astfel, saxofonistul păstrează legătura cu admiratorii săi prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde este foarte activ. De data aceasta, însă, Armin Nicoară a împărtășit cu fanii săi din mediul online o veste foarte importantă.

Armin Nicoară și Claudia Puican își doresc foarte mult să devină părinți. Cu toate acestea, se pare că bebelușul se lasă așteptat, iar cei doi încearcă să facă toate demersurile necesare astfel încât starea lor de sănătate să le permită să aducă pe lume un copil, mai ales că saxofonistul se confruntă cu probleme de sănătate.

Până când vor deveni părinți, cei doi se axează în continuare pe cariera lor profesională. Astfel, artistul a împărtășit cu fanii lor din mediul online vestea că în scurt timp va lansa o piesă nouă care se numește „ Ce minune de fetiță ”.

Chiar dacă încă nu au reușit să conceapă un copil, cei doi soți s-au gândit deja la numele pe care l-ar putea avea viitorul lor copil.

Acesta are conotație religioasă, mai ales că în ultimul timp, atât Armin Nicoară, cât și Claudia Puican, s-au apropiat mai mult de Dumnezeu, pentru a-i ajuta să-și mărească familia. 

 „Va avea un nume deosebit, un nume de sfânt. Dacă vom avea un băiat îi vom pune numele Efrem, iar dacă va fi fată o va chema Efrema.  Preotul ne-a spus că Efrem e un nume de sfânt.

Este acea icoană cu sfântul Efrem, făcătoare de minuni, din care iese mir. Și atunci am făcut o promisiune acolo, dacă ne ajută bunul Dumnezeu să avem un copil îi vom pune acest nume.  Oricum și eu și Armin avem nume de sfinți. Pe mine mă mai cheamă și Ștefania, pe Armin îl cheamă și Vasile, așa că am vrea să-i punem și copilului un nume de sfânt.”, a declarat Claudia Puican, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza