O fetiță de 12 ani a fost găsită moartă în canapea. Copila a avut parte de o moarte violentă

O fetiță de 12 ani a fost găsită moartă în canapea. Copila a avut parte de o moarte violentă
| Foto: Stirile Pro Tv

O fetiță de 12 ani din București a fost găsită moartă într-o canapea. Anchetatorii susțin că este vorba despre o crimă. 

În timp ce Institutul Național de Criminalistică a confirmat că victima este o copilă nevinovată de 12 ani, mama acesteia a fost reținută în Spania. Aceasta urmează să explice de ce ar fi fugit din țară și dacă are legătură cu asasinatul. Principalul suspect este în continuare partenerul femeii. Și el a fost localizat tot în Pensinsulă.

Femeia, ridicată de poliţie din Torrefarrera, a declarat la audieri că nu şi-a omorât fiica, declară surse din anchetă, citate de news.ro.

Medicii legiști au ajuns la concluzia că biata copilă a avut parte de un sfârșit violent. Mersul anchetei a depins de identificarea victimei. Anchetatorii aveau indicii că ar fi fiica femeii care trăia cu cel care închiriase apartamentul din Berceni. Fetița fusese dată dipărută de tatăl biologic, imediat după Paște.

Cele mai sumbre temeri au fost confirmate de Institutul național de criminalistică. Experții au comparat profilul genetic al presupusei victime cu cel al tatălui acesteia, iar concluzia lor este fără echivoc: victimă a crimei comise înainte de Paște este copila de 12 ani.

De teamă că ar putea oferi informațîi care să îi folosească asasinului, polițiștii și procurorii nu spun deocamdată cum a fost ucisă fetița înainte de a fi băgată în sac și abandonată în lada unei canapele. În prezent principalul suspect este partenerul de viața al mamei. Cei doi au plecat în Spania în urmă cu aproape două luni, potrivit stirileprotv.ro.

Comenteaza