Nicoleta Luciu îi declară război lui Nuțu Cămătaru! Bărbatul a dezvăluit detalii din pat și a făcut-o de râs

Nicoleta Luciu îi declară război lui Nuțu Cămătaru! Bărbatul a dezvăluit detalii din pat și a făcut-o de râs
| Foto: ziareonline.ro

Nuțu Cămătaru a dezvăluit în mediul public detalii din viața sa intimă. Bărbatul s-a iubit cu multe femei celebre.

Printre femeile care s-ar fi iubit cu acesta s-ar număra și Nicoleta Luciu, care e gata să-și facă dreptate. Vedeta a acționat în instanță împotriva presupusului său partener.

Nuțu Cămătaru este o figură controversată în mediul public din România, atât datorită problemelor sale din trecut cu legea, cât și a vieții sale amoroase. De-a lungul anilor a vorbit cu sinceritate despre relațiile sale, care nu au fost deloc puține la număr.

S-a iubit cu femei cunoscute din țara noastră, care au ajuns în patul său cu mult înainte să fie celebre, iar el nu a avut nicio problemă să dezvăluie identitatea acestora. Nicoleta Luciu ar fi fost partenera sa, dar și a fratelui său, Sile Cămătaru.

„N-am băut și n-am fumat niciodată! Am făcut toată viață sport, dar am un viciu: îmi plac femeile și nu mă pot plânge, am fost întotdeauna înconjurat de cele mai frumoase fete. Am fost și eu, și Sile cu femei celebre: Nicoleta Luciu, Rose-Marie, care dansează la „Surprize, Surprize!” pentru Andreea Marin și multe altele! […] Sile a fost și el cu Nicoleta Luciu.

Cum să se zică că noi aveam nevoie de prostituate, când noi eram cu cele mai frumoase fete?”, spunea Nuțu Cămătaru în trecut, pentru ziarul Averea.

Război între Nicoleta Luciu și Nuțu Cămătaru! Bruneta vrea să-l dea în judecată după ce a făcut-o de râs

Declarațiile lui nu au rămas fără răspund din partea Nicoletei Luciu, care acum este o femeie căsătorită și cu o reputație foarte bună în fața publicului din România. Cum numele său a fost implicat într-un asemenea scandal, vedeta vrea să acționeze în instanță împotriva presupusului său fost partener.

Apropiații ei au relatat cum vrea să-l dea în judecată pe Nuțu Cămătaru, chiar dacă motivele nu sunt încă cunoscute. Se pare că bruneta nu și-a dorit să comenteze declarațiile interlopului, așa că legătura dintre ei din trecut rămâne încă un mister, chiar și pentru cei din jurul său.

„Nicoleta Luciu vrea să îl dea în judecată pe Nuțu Cămătaru, e foc și pară. Avocații lucrează la acte. Îl dă în judecată pentru prejudiciu de imagine. Nu neagă că este adevărat ce a scris Nuțu, nici nu recunoaște. Spune doar că respectivele declarații i-au afectat grav imaginea publică.”, ne-au declarat, în exclusivitate, surse apropiate de Nicoleta Luciu pentru Playtech, citat de ziareonline.ro.

Comenteaza