Ruby, Ana Baniciu și Raluka, prinse în războiul din Israel. Vedete stau în buncăr și se tem pentru viața lor: „Auzim ...

Ruby, Ana Baniciu și Raluka, prinse în războiul din Israel. Vedete stau în buncăr și se tem pentru viața lor: „Auzim ...

Ruby, Ana Baniciu și Raluka, au rămas prinse în războiul din Israel, în timp ce se aflau în vacanță.

Este vorba despre Ruby (34 de ani), plecată în Israel alături de un prieten, Ana Baniciu (30 de ani) și Raluka (33 de ani), aflate cu partenerii lor la Tel Aviv.

UPDATE: Fetele au reușit să plece din Israel la bordul uneia dintre cele două curse TAROM operate în noaptea de sâmbătă spre duminică. Iată ce povesteau sâmbătă, cât încă erau în Tel Aviv și nu aveau niciun indiciu că ar putea pleca.

Ana Baniciu abia s-a căsătorit cu Edy Kovacs și se bucurau de o primă escapadă în luna de miere în Israel, aflându-se în vacanță alături de prietenii lor.

„O altfel de lună de miere”, posta, acum două zile, Ana Baniciu, în dreptul unor poze de la plajă, din Israel, cu ea și buna ei prietenă și colegă, Raluka.

Situația s-a schimbat radical sâmbătă dimineață în Israel, după atacurile lansate de gruparea teroristă Hamas.

Ana Baniciu și Raluka au povestit pe Instagram, ce se întâmplă în Israel și cum s-au trezit alertate de sirene.

„Ne-am trezit cu sirenele peste tot și de 3 ore auzim bombe nonstop. Bubuie în aer din câteva minute în câteva minute. E foarte ciudată senzația. Doamne! E o energie foarte ciudată în Tel Aviv. Nu sunt oameni aproape deloc pe stradă, sunt 3-4 oameni care merg și ei, probabil, spre case”, a anunțat și Raluka pe Instagram.

Și Raluka a comentat situația:  „În acest moment toată lumea stă în casă, sunt câteva persoane pe străzi care merg să își facă cumpărături la supermarket și apoi întră înapoi în case. În seara asta e un noroc, gătește Ana pentru toată lumea (…)”, a spus și Raluka, potrivit ciao.ro.

„Exact când spuneam că ultima bombă a fost dată la zece jumate, a sunat din nou sirena și am coborât în buncăr, iar din buncăr am numărat vreo 7 sau 8 bubuituri, explozii! Este cel mai îngrozitor sentiment pe care poți să îl ai. Este ceva incredibil! Din fericire, nu atinge nimic Tel Avivul! Cumva toate sunt explodate în aer, acest sistem antirachete, nu știu! Noi suntem bine în continuare, dar în sud nu e bine deloc!”, a mai spus Raluka.

Comenteaza