Detalii sfâșietoare ies la iveală în cazul Danei Roba. Declarații șocante făcute de bărbatul acesteia: „Aștept să moară de patru ore dar...”

Detalii sfâșietoare ies la iveală în cazul Danei Roba. Declarații șocante făcute de bărbatul acesteia: „Aștept să moară de patru ore dar...”

Daniel Balaciu, bărbatul Danei Roba, ar fi avut o discuție la telefon, cu doar câteva minute înainte să sune la ambulanță pentru a o salva pe femeie.

Cazul Danei Roba a șocat toată România, iar detalii cutremurătoare continuă să iasă la iveală la Timișoara.

Daniel Balaciu se află în prezent în arest preventiv, acesta fiind privat de libertate încă de la începutul lunii iunie, atunci când s-a produs tragedia. Procurorii de la Timișoara au demarat o anchetă în acest caz, iar fostul soț al Danei Roba ar urma să fie prezentat în fața magistraților pentru stabilirea pedepsei.

Medicii au încercat timp de 9 ore să îi salveze viața vedetei, așa cum a precizat, în trecut, Lidia Roba, pentru WOWbiz.ro. Eforturile doctorilor nu au fost în zadar, iar Dana Roba a fost externată în urmă cu câteva săptămâni, atunci când a ieșit public și a vorbit despre drama pe care a traversat-o.

În data de 5 iunie, Dana Roba a ajuns de urgență la spital, după ce a fost lovită cu ciocanul în cap, chiar de către Daniel Balaciu, soțul său la momentul respectiv. Vedeta a prezentat la acel moment și răni la nivelul mâinilor.

Daniel Balaciu a fost cel care a agresat-o, dar și cel care a sunat la 112. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, inițial, iar mai apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, măsură ce s-a prelungit la fiecare alte 30 de zile.

În cele patru ore care au trecut de la momentul agresiunii și până când a sunat la 112, Daniel Balaciu ar mai fi avut o discuție cu o altă persoană, cu privire la starea în care se afla Dana Roba, după măcel, spun sursele WOWbiz.ro.

Soțul vedetei ar fi sunat pe cineva și i-ar fi spus cum se simte bruneta, primind astfel și sfatul de la apela numărul unic de urgență. 

"La expertiza telefonică s-a auzit că el a vorbit cu cineva la telefon și i-a spus că: Aștept să moară de patru ore, dar nu se mai stinge. Ce să fac?!", explică sursele WOWbiz.ro.

Comenteaza