O țară europeană va fi ATACATĂ! Putin zguduie Europa din temelii. Şoc total

O țară europeană va fi ATACATĂ! Putin zguduie Europa din temelii. Şoc total

Germania ar putea fi atacată de Vladimir Putin, la cererea lui Vladimir Soloviov, unul dintre cei mai importanți propagandiști ai Rusiei.

Francis Scarr, corespondent BBC în Rusia, a postat un videoclip pe rețelele de socializare și îl citează pe Soloviov spunând că germanii trebuie să „știe ce noi lideri naziști au crescut și adus la putere”, potrivit Sky News.

Propagandistul a continuat, spunând: „Farisei europeni, nemernici naziști!”.

Cancelarul Olaf Scholz se va adresa miercuri Parlamentului Germaniei cu un posibil anunţ privind livrarea tancurilor grele Leopard către Ucraina, care le reclamă cu insistenţă pentru a se apăra împotriva invaziei ruse, notează AFP.

Cancelarul german a fost întrebat ce a schimbat poziția Germaniei și de ce trimiterea de tancuri nu mai este considerată acum o provocare.

„Ar fi o greșeală gravă să acționăm singuri, trebuie să ne coordonăm cu partenerul și aliații noștri. Nu am folosit niciodată cuvântul „provocare”. Provocarea este războiul de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei, a declarat Scholz.

Potrivit unor surse citate de publicaţia Der Spiegel, Germania şi alte naţiuni europene analizează posibilitatea de a furniza în total Ucrainei două batalioane de tancuri Leopard 2, adică în total 80 de vehicule blindate, potrivit capital.ro.

Comenteaza