Noi detalii în cazul criminalei de la Mangalia. Ce spun specialiștii despre Loredana, după expertiza psihiatrică

Noi detalii în cazul criminalei de la Mangalia. Ce spun specialiștii despre Loredana, după expertiza psihiatrică

Ucigașa Alinei, Loredana, a trecut ieri prin două expertize psihologice prin intermediul cărora specialiștii au încercat să-și dea seama dacă a fost conștientă când și-a ucis prietena.

Cele două fete se aflau la mare pentru a munci, dar într-un exces de furie, Loredana și-a înjunghiat prietena și a lăsat-o să moară. 

În urma crimei șocante pe care a săvârșit-o, Loredana, în vârstă de doar 18 ani, va fi supusă mai multor expertize pentru a i se putea contura profilul psihiatric, dar și pentru a ajuta autoritățile să stabilească cu exactitate ultimele momente din viața victimei criminalei. Totodată se vor stabili condițiile în care Loredana va fi judecată pentru fapta pe care a comis-o, potrivit stirilekanald.ro.

Loredana va trece astăzi printr-o expertiză medico-legală. Expertiza medico-legală se va realiza pentru rănile de pe trupul suspectei, care provin din lupta cu victima. După ce ar fi fost înjunghiată, Alina s-ar fi luptat cu Loredana pentru viața ei, provocându-i acesteia mai multe zgârieturi pe corp.

"Inculpata a fost examinată medico-legal din punct de vedere fizic, pentru a stabili dacă leziunile pe care le deține pe corp, mai exact pe mâini, pe față, pe spate sunt ca urmare a agresiunii reciproce cu victima după ce a înjunghiat-o”

Comenteaza