Ce anunță Carmen Harra pentru 2023. Se termină războiul din Ucraina?! Predicția pentru omenire

Ce anunță Carmen Harra pentru 2023. Se termină războiul din Ucraina?! Predicția pentru omenire

Clarvăzătoarea, Carmen Harra, anunță încheierea conflictului dintre Ucraina și Rusia în anul 2023.

Carmen Harra este de părere că războiul dintre Ucraina și Rusia se va termina în anul ce vine. Clarvăzătoarea susține că 2023 aduce numeroase metode de vindecare, dar și apariția unei monede colective.

„Se termină războiul din Ucraina. Acum spun cu toată convingerea că putem merge în spațiu și că intrarea în spațiu a oamenilor devine clară în 2023.

Facem eforturi extraordinare să intrăm în spațiu, pentru că vrem să ne extindem, o să trăim 200 de ani, vom trăi foarte lung și foarte bine.

Vom găsi toate metodele de vindecare, 2023 un portal spre multe lucruri miraculoase, greu de anticipat. În anul acesta forțele lumii se întâlnesc și eu anticipez o monedă globală în omenire.

Totul devine electronizat, o monedă colectivă. Asta nu înseamnă că mergem spre o globalizare”, a spus Carmen Harra pe rețelele de socializare.

Carmen Harra subliniază că președintele rus, Vladimir Putin, va suferi o schimbare peste noapte în viața și în general, asta datorită faptului că este născut pe 7 octombrie 1952, cifra 7 fiind dominantă în anul 2023.

În aceeași notă, clarvăzătoarea mai spune că numărul 7 înseamnă inteligență și anul ce vine aduce o încărcătură divină, cu reflexie și schimbări incredibile. De asemenea, 2023 este benefic pentru cei care sunt născuți în data de 7.

„Regina Angliei era cifra 7 și nu a putut să conducă mai mult de 70 de ani, așadar menirea ei s-a încheiat, viața ei, când a intrat în cifra 7. Dacă stăm să reflectăm unde am ajuns, atunci ne dăm seama că ce urmează e o mare schimbare”, a mai spus Carmen Harra, potrivit fanatik.ro.

 

Comenteaza