Noi detalii despre starea de sănătate a tânărului înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova! Băiatul s-a trezit din comă și...

Noi detalii despre starea de sănătate a tânărului înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova! Băiatul s-a trezit din comă și...

Emi, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova s-a trezit din comă în urmă cu câteva zile.

Iubitul lui Melis, tânărul înjunghiat la Grădina Botanică din Craiova, s-a trezit din comă și este conștient. Medicii au oferit detalii despre starea lui de sănătate. Cum se simte iubitul lui Melis, fata care a fost ucisă de tânărul de 17 ani, elev al unei școli militare?

Acum câteva zile, cei doi tineri Emi și Melis au fost înjunghiați în plină zi de un elev al unei școli militare, de doar 17 ani. Melis s-a stins din viață pe loc, iar Emi a ajuns în stare gravă la spital. Iniţial, medicii au fost rezervați în privința stării de sănătate a tânărului, el ajungând în stare extrem de gravă la spital şi fiind sedat.

Joi, reprezentanţii spitalului informau că evoluţia stării sale de sănătate poate fi imprevizibilă. Duminică seară, însă, specialiștii au făcut o serie de declarații despre băiat, spunând că este conștient, iar șansele să își revină cresc. Băiatul este încă monitorizat și internat pe secția de Terapie Intensivă, evoluția lui fiind una favorabilă.

„Pacientul se află în continuare in ATI, însă este conştient, stabil respirator şi hemo-dinamic. Primeşte în continuare tratament complex şi susţinut de terapie intensivă, este supravegheat şi monitorizat atent permanent, este îngrijit şi tratat de aceeaşi echipă multidisciplinară de medici.

Putem confirma evoluţia favorabilă a stării de sănătate a pacientului”,  au transmis, duminică seară, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza