Nicolae Botgros a făcut un anunț cutremurător. Ce decizie a luat la o lună după moartea soției sale: “Nu știu dacă mai are rost”

Nicolae Botgros a făcut un anunț cutremurător. Ce decizie a luat la o lună după moartea soției sale: “Nu știu dacă mai are rost”
| Foto: cancan.ro

Nicolae Botgros a anunțat că își va închide toate rețelele de socializare. Acesta consideră că muzica vorbește cel mai bine pentru el.

Pe contul personal de Facebook, Nicolae Botgros le-a mulțumit tuturor care au fost alături de el și l-au susținut în ultimele săptămâni. Mesajul scris de artist a primit sute de aprecieri, fanii îndemnându-l să fie tare și să depășească momentul crtitic în care se află.

“Dragii mei prieteni, Voi, cei care mi-ați fost aproape la bine, dar și la ‘mai puțin bine’… zic asta pentru că v-am simțit prezența, am simțit că nu sunteți indiferenți și pentru asta vă mulțumesc din suflet.

Nu știu dacă mai are rost să vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus… acum, este important să înțeleagă lumea că ‘șI’ Nicolae Botgros este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești.

Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite…. de acu’ în colo, prefer să las doar muzica să vorbească.

Este important pentru mine să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună.

Vă doresc din inimă să fiți buni, să fiți sănătoși, împliniți și evident, cât mai multe realizări frumoase. Doamne ajută la toți!

Cu drag de voi,

Nicolae Botgros”, a scris artistul lângă o fotografie în care apare lângă mormântul soției.

Lidia Bejenaru, soția dirijorului Nicolae Botgros, s-a stins din viață pe 26 iulie, la vârsta de 68 de ani. Cântăreața de muzică populară intrase în comă, cu trei zile înainte de deces. Solista Daniela Ploia a vorbit despre prietena ei apropiată, mărturisind că soția dirijorului avea probleme grave de sănătate.

“Am avut onoarea să stăm la povești mult în noaptea nunții maestrului Aurel Blondea, unde dânsa și maestrul Botgros au fost nași (n.r. septembrie 2019). O femeie cu un suflet cât un munte, carismatică, de n-ai fi zis că o macină ceva! A avut două intervenții la colon și era în comă de trei zile. A făcut hemoragie și a murit. Păcat, mare păcat! Maestrul chiar suferă, deși lumea îl judecă!”, a spus Daniela Ploia, potrivit cancan.ro.

Comenteaza