Nea Mărin face dezvăluiri despre soția sa! Ce s-a întâmplat după 43 de ani de căsnicie: ”Dacă nu era ea…”

Nea Mărin face dezvăluiri despre soția sa! Ce s-a întâmplat după 43 de ani de căsnicie: ”Dacă nu era ea…”
| Foto: cancan.ro

Nea Mărin a vorbit cu mare sinceritate despre femeia care îi este alături de 43 de ani.

Nea Mărin este unul dintre cei mai efervescenți artiști de pe scena showbizului românesc.

Deși este o persoană foarte deschisă și mereu pusă pe șotii, nea Mărin a păstrat o anumită discreție atunci când a venit vorba despre familia lui.

Artistul și-a unit destinul cu aleasa inimii sale în urmă cu mai bine de patru decenii, iar de atunci cei doi sunt de nedespărțit.

”Spaima vedetelor” este extrem de sensibil atunci când vine vorba despre femeia care i-a stat alături atâția ani.

”Eram copii când ne-am cunoscut. Eu treceam clasa a X-a, ea terminase clasa a VIII-a. Suntem din același sat. Țin minte și acum că era frumoasă și deșteaptă foc, iar eu… deștept și dat naibii la toate tâmpeniile posibile.

Verișorii ei, cu care își petrecea timpul liber, erau colegi cu mine, eu îi vizitam, și uite așa, încet, încet, ne-am apropiat. Prietenia noastră a durat cinci ani. După aceea, a terminat liceul și a decis să fie învățătoare în sat.

Eu eram la București și, într-una dintre zile, am mers acasă și am chemat-o să se angajeze aici, i-am zis direct că vreau să mă căsătoresc cu ea. Asta se întâmpla în decembrie 1979. Apoi au apărut copiii, nepoții…. Ducem o viață foarte frumoasă împreună și de fiecare dată când sunt înconjurat de oameni le spun același lucru – dacă nu mă căsătoream cu Mioara mea, nu mă mai căsătoream cu altcineva. A făcut din mine ceea ce sunt eu azi, m-a înțeles, s-a ocupat de copii, iar eu am tras să îmi îndeplinesc datoria, am făcut tot posibilul să avem din ce trăi”, a mărturisit Nea Mărin pentru VIVA!

 

 

 

Comenteaza