Andreea Marin, dezvăluiri cutremurătoare din perioada casniciei cu Ştefan Bănică Jr: „Mă trezeam cu lacrimi în ochi”

Andreea Marin, dezvăluiri cutremurătoare din perioada casniciei cu Ştefan Bănică Jr: „Mă trezeam cu lacrimi în ochi”

Andreea Marin a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viaţa ei, în perioada căsniciei cu Ștefan Bănică Jr.

Fosta prezentatoare TV a demonstrat că este o femeie puternică şi capabilă să depăşească orice situaţie. Andreea Marin a vorbit despre problemele din viaţa ei, pentru a le face curaj şi altora să îşi schimbe viaţa. A apelat la ajutorul specialiştilor, iar după ce s-a vindecat a încercat să îi ajute şi pe alţii să câştige lupta cu boala secolului, depresia.

„Eu n-am ajuns la depresie dintr-un motiv de acest fel, nu aveam un gol interior de umplut, nu în acest sens. La mine a fost o treabă legată de perioada de după naștere și niște nemulțumiri, fiecare are nemulțumiri în viața sa, și m-a prins pe un teren mai slab, iar asta s-a întâmplat.

După aceea, am vorbit deschis despre depresie și am făcut și campanii naționale și europene cu acest subiect, pentru că nu a fost ușor prin ce am trecut.

Am ajuns și la limita aceea, un om încrezător ca mine, mă vedeți, care pare puternic pentru ceilalți, iar în cele mai multe situații sunt un om puternic, știu ce vreau de la viață, cu toate astea într-un punct foarte rău, foarte trist, foarte dur și cred că a fost foarte bine să bat la ușa unui specialist și să vorbesc despre asta ulterior, după ce am trecut prin experiență și m-am vindecat, unor oameni care și la atâția ani distanță mă întreabă despre depresie și ce e de făcut.

Și mie mi-a atras atenția și am conștientizat cazul Mădălinei Manole, abia atunci am realizat că asta s-ar putea să fie în cazul meu”, a mărturisit Andreea Marin, potrivit ciao.ro.

Comenteaza