Angela Rusu, nou scandal cu colegele sale de breaslă! Artista a făcut dezvăluiri la adresa aceasta: „Se pare că și-au asumat ce am spus”

Angela Rusu, nou scandal cu colegele sale de breaslă! Artista a făcut dezvăluiri la adresa aceasta: „Se pare că și-au asumat ce am spus”

Angela Rusu a dezvăluit că Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan nu au sunat-o pentru a-i cere explicații, după ce a spus despre ele că sunt lipsite de talent.

Angela Rusu a vorbit din nou despre colegele sale de breaslă, după ce s-a aflat într-un scandal major cu nume grele precum Elena Merișoreanu, Saveta Bogdan, Nicoleta Voica și Laura Lavric.

Artista a dezvăluit că niciuna dintre aceste interprete nu au contactat-o, deși s-au declarat în mod public deranjate de vorbele pe care Angela le-a spus despre ele, în cadrul unei emisiuni.

În urmă cu câteva săptămâni, Angela Rusu și-a caracterizat mai multe colege de breaslă, în cadrul unei emisiuni TV. Printre ele se numărau Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan, despre care artista a spus că acestea nu ar avea deloc talent.

Interpretele de muzică populară au luat foc în urma vorbelor spuse de Angela Rusu și au avut reacții tăioase la adresa acesteia, între ele izbucnind un adevărat scandal.

De curând, Angela Rusu a fost din nou invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde vorbise și prima dată despre colegele ei de breaslă. Artista a adus mai multe lămuriri despre declarațiile făcute de ea, spunând că intrebarea la care ea a răspuns, privind talentul colegelor sale, a fost formulată greșit.

„Eu ți-am spus atunci că o să se pornească dezastrul. Eu am spus, am vorbit sincer, a fost o avalanșă de articole în presă. Nu m-a sunat nimeni din cei nominalizați. Problema e că voi, când ați pus acea întrebare: cine nu are niciun pic de talent, nu a fost pusă corect. Trebuia să spuneți: mai puțin talent. Fiecare are un pic de talent și s-au supărat foarte tare.

Eu mă bucur pentru că niciuna dintre soliste nu a avut curaj să mă sune să mă întrebe ce s-a întâmplat. Se pare că și-au asumat ce am spus! Eu am fost foarte asumată pentru că asta e părerea mea și toată lumea trebuie să înțeleagă că e o rubrica foarte grea și trebuie să-și asume fiecare pentru că avem de dat niște răspunsuri”, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza