Răzvan Fodor dezvăluie adevărul despre relația cu soția sa: Ce se întâmplă după 13 ani de căsnicie?

Răzvan Fodor dezvăluie adevărul despre relația cu soția sa: Ce se întâmplă după 13 ani de căsnicie?

Răzvan și Irina Fodor formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz de mai bine de 13 ani.

S-au văzut, s-au plăcut și și-au jurat iubire veșnică. Cuplul lor este pentru mulți un exemplu demn de urmat. Chiar dacă diferența de vârstă dintre ei este de 13 ani, pentru cei doi, acest detaliu nu a fost niciodată o problemă.

Încă de la început, ambii și-au dorit o relație serioasă, au fost de aceeași lungime de undă și au reușit în timp să își clădească o căsnicie bazată pe respect și înțelegere.

În cadrul unui interviu recent, Răzvan Fodor a dat din casă câteva dintre secretele relației sale.

”Mie îmi plac relațiile, am făcut cu nevasta-mea 13 ani de relație. Mă gândeam cum am reușit și cum pot sigur să țin căsnicia asta până la finalul vieții. Din umor, din prietenie, din dragoste.

Irina este și iubită și amantă, râd cu ea, râdem de noi, ne permitem lucruri, facem vacanțe doar noi doi. Vorbesc cu ea în fiecare zi, chiar nu mă plictisesc cu nevasta-mea”, a spus Răzvan Fodor, conform Unica.

Ca în orice cuplu, mai există uneori tensiuni între cei doi. Actorul povestește că aceste momente nu durează prea mult și asta pentru că relația lor nu este clădită pe orgolii, iar fiecare știe cum și cât să lase de la el.

Atunci când există diferențe de opinii, Răzvan și Irina Fodor se așează la masă, discută și revin imediat la sentimente mai bune.

”La noi certurile sunt argument contra argument. Avem câteva minute de liniște apoi, încă un pic de argumente și revenim la sentimente. La noi se termină foarte repede cearta, pentru că suntem amândoi pacifiști, nu avem orgolii și vanități. Ne cerem iertare și gata”, a mai adăugat prezentatorul, potrivit ciao.ro.

Comenteaza