Cine este femeia care l-a denunțat pe Călin Donca. Dezvăluiri despre milionarul arestat: ”Avea pe cineva...”

Cine este femeia care l-a denunțat pe Călin Donca. Dezvăluiri despre milionarul arestat: ”Avea pe cineva...”
| Foto: spynews.ro

Călin Donca a fost denunțat de către o femeie care se presupune că ar fi fost iubita lui în trecut.

Milionarul a adunat o avere impresionată într-un timp scurt, iar problemele au început în viața lui cu mult timp înainte să devină cunoscut. Călin Donca a fost denunțat de o femeie, după ce l-a șantajat. După o lungă perioadă în care aceste informații au stat departe de ochii publicului, după ce Călin Donca a fost arestat, acestea au ieșit la iveală.

În prezent, Călin Donca are o soție frumoasă și cinci copii minunați, iar înainte să fie arestat, trăia visul oricărui bărbat. Milionarul a dat de probleme înainte ca lumea să îl cunoască, pe vremea când era la fel de bogat, însă mai puțin celebru.

Totul s-a întâmplat din cauza unei foste iubite, de care s-a despărit înainte să o cunoscă pe actuala lui soție, Orianda Donca.

Cei doi s-au certat, iar femei I-a cerut una dintre mașinile pe care acesta le deține. Având o valoare uriașă, Călin Donca a refuzat să îi dea, iar ea a trecut la amenințări. Femeia cunoștea persoane influente în insituțiile din România și s-a folosit de acest lucru pentru a-i crea probleme lui Călin Donca.

”Înainte de soția mea, eu am avut o iubită doi ani. Iubita respectivă avea pe cineva foarte sus pus într-o instituție care controlează alte instituții și ea mi-a trimis (Poliția Financiară). Ne-am despărțit, ne-am certat și mi-a cerut o mașină. Pentru că nu i-am dat din trei mașini și eu una, a zis că îmi trimite greutăți”, a declarat Călin Donca, potrivit spynews.ro.

Comenteaza