Monica Gabor, găsită într-o stare deplorabilă. Dezvăluiri de ultimă oră

Monica Gabor, găsită într-o stare deplorabilă. Dezvăluiri de ultimă oră

În anul 2006, Irinel Columbeanu și Monica Gabor decideau să își unească destinele în mod oficial, însă căsnicia lor s-a terminat într-un mod scandalos.

Atunci când relația dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor a devenit publică, familia tinerei a avut un șoc și nu l-au putut accepta pe bărbat, fapt ce i-a adus de-a lungul timpului multă tristețe fostei doamne Columbeanu. Recent, omul de afaceri a dezvăluit gândurile care au măcinat-o pe mai tânăra lui soție și situația în care a ajuns din cauza familiei.

Recent, Irinel Columbeanu a dezvăluit că nu a fost niciodată acceptat de familia Monicăi Gabor. Acesta și-a amintit că pe vreme când legătura lui cu mai tânăra iubită a fost făcută publică, familia Monicăi a explodat. Primele imagini cu aceștia în ipostaza de cuplu au revolta familia tinerei, iar imediat telefonul a început să sune.

Monica Gabor a primit numeroase telefoane, iar jignirile și reproșurile nu au lipsit. Atitudinea celor dragi și vehemența cu care s-au opus relației au dărâmat-o pe fosta doamnă Columbeanu. Omul de afaceri a mărturisi că la acel moment și-a găsit iubita într-o stare deplorabilă, plânsă și măcinată de gânduri.

„Cu un an înaintea nunții, după ce m-am cunoscut cu Monica, am avut ideea genială să mergem la ceva legat de Festivalul Callatis. Ducându-ne acolo, am stat în sală, eu lângă ea, și ne-au filmat. Atunci, au văzut-o rudele ei și au început să sune telefoanele, iar eu am găsit-o plângând. Rudele descopereau cu cine e ea”, a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul unei emisiuni de televiziune, potrivit cancan.ro.

Comenteaza