Gabriela Cristea, dezvăluiri dureroase! Vedeta spune de ce nu a fost la înmormântarea mamei sale: ”Mi-era frică!”

Gabriela Cristea, dezvăluiri dureroase! Vedeta spune de ce nu a fost la înmormântarea mamei sale: ”Mi-era frică!”
| Foto: ciao

Celebra prezentatoare TV, Gabriela Cristea, a dezvăluit motivul pentru care nu a fost prezentă la inmormântarea mamei sale.

Gabriela Cristea a mărturisit că între ea și părinții săi a existat mereu o relație tensionată. În copilărie, lucrurile nu au fost mereu așa. Dar când a devenit adul, totul s-a schimbat radical.

Aceștia nu au fost mulțumiți de alegerile pe care ea le-a făcut în carieră. Își doreau un alt job pentru copilul lor: „Nu, faci un copil ca să dai o nouă viață. Dacă o să vrea fiică-mea să îmi dea o cană de apă la bătrânețe, dacă nu…eu nu o să mă supăr absolut deloc.

Mi s-a impus să fac lucrurile altfel decât le vedeam eu. Părinții mei nu erau mândri de mine când am început să lucrez în televiziune. Era mentalitatea aia că fetele care apar la TV sunt ușoare. Probabil că și-ar fi dorit să fiu balerină, nu înțelegeau de ce trebuia să schimb, să fac altceva”, mărturisea prezentatoarea TV, potrivit ciao.ro.

În 2010, mama Gabrielei Cristea s-a stins din viață. Vedeta nu a vrut nici măcar să meargă la spital să-și ia rămas bun de la cea care i-a dat viață, deși aceasta a strigat-o până în ultima clipă. Acum, ăn cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, prezentatoarea de la Antena Stars a fost întrebată de ce nu a fost prezentă la înmormântarea mamei sale. Răspunsul ei a fost, însă, halucinant!

„Nu. Nu, pentru că situația atunci a fost foarte tensionată și pentru că… sincer, mi-a fost frică să nu-mi iau bătaie. Sunt sigură (n.r. că și-ar fi luat bătaie) și știu ce zic”, a fost răspunsul Gabrielei, menționând că nu ține legătura nici cu fratele ei.

În ciuda faptului că nu și-a luat rămas-bun de la mama ei, Gabriela Cristea mărturisește că vorbește foarte des cu ea. A încercat să închidă subiectul pentru că era vizibil că simțea un disconfort: ” „Asta nu mai… hai să o lăsăm așa. Am discuțiile mele cu ea în care vorbesc și vorbesc foarte des cu ea”.

Comenteaza