Nea Mărin, dezvăluiri DUREROASE despre cea mai neagră perioadă din viața lui. Nimeni știa adevărul...

Nea Mărin, dezvăluiri DUREROASE despre cea mai neagră perioadă din viața lui. Nimeni știa adevărul...

Nea Mărin a făcut o serie de dezvăluiri despre cea mai neagră perioadă din viața lui. 

Nea Mărin este unul dintre prezentatorii TV din țară care au făcut un adevărat show pe micile ecrane. Cel care a avut emisiunea la Antena 1, coregraf și dansator, a știut întotdeauna cum să îi țină în „priză” pe telespectatori, dar și pe cei care au călcat pragul show-ului.

În cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, Nea Mărin a făcut o serie de mărturisiri legate de cea mai neagră perioadă din viața lui. În urmă cu mai mulți ani, prezentatorul TV a suferit o pierdere uriașă peste care abia a reușit să treacă, alături de soția lui, Mioara Barbu. Prezentatorul TV și partenera sa de viață sunt căsătoriți de 43 de ani.

Cei doi s-au cunoscut în copilărie, s-au îndrăgostit, au devenit un cuplu, iar, ulterior, o adevărată familie. Coregraful și soția lui, Mioara Barbu, au format, la început, un cuplu timp de cinci ani, apoi au decis să își pună pirostriile. Împreună, au două fete: Dana și Larisa.

Prezentatorul de la Antena 1 a făcut o dezvăluire extrem de personală. Nea Mărin a mărturisit, în cadrul emisiunii de la Antena Stars, faptul că a pierdut un copil, mai cu seamă un băiețel. La puțin timp de la naștere, micuțul a decedat. Peste această dramă a trecut extrem de greu, alături de soția lui.

”Am avut un băiat, dar a plecat… repede. Am crezut că s-a terminat lumea”, spunea acesta la ”Showbiz Report”, potrivit cancan.ro.

Comenteaza