Narcisa, fosta soție a lui Nicolae Guță a fost executată silit! Ce spune manelistul despre datoriile ei

Narcisa, fosta soție a lui Nicolae Guță a fost executată silit! Ce spune manelistul despre datoriile ei
| Foto: spynews.ro.

Narcisa Balaban, fosta soție a lui Nicolae Guță, a ajuns să fie executată silit din cauza multelor datorii pe care le are. 

Narcisa Balaban, fosta soție a lui Nicolae Guță, are probleme îngrijorătoare cu banii. Totodată, știm despre această că s-a remarcat prin aparițiile controversate în diverse emisiuni TV. De cele mai multe ori, fosta soție a lui Nicole Guță a ieșit public și și-a strigat nemulțumirile față de fostul partener sau de iubitele acestuia.

Acesta a fost și motivul pentru care ea a primit inclusiv o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală după ce a aflat de relația lui Nicolae Guță cu Beyonce de România. Ei bine, Narcisa Balaban nu a scăpat de probleme, căci acum este îngropată în executări silite.

Nicolae Guță își ajută fosta soție cu bani, în urmă executării silite

Mai exact, fosta soție a lui Nicolae Guță a fost chemată în instanță, de mai multe companii, pentru neplata facurilor.

Așadar, începând cu anul 2021 și până în prezent, femeia a avut calitatea de pârât în 4 dosare. Ei bine, Narcisa Balaban a fost chemata în judecată de către o cunoscută companie de telefonie mobilă pentru suma de 7.885,06 lei, reprezentând taxe pentru abonament, plus 503, 42 lei penalități și 200 lei cheltuieli de judecată.

În exclusivitate pentru Antena Stars, în urmă cu câteva momente, Nicolae Guță a vorbit despre problemele cu care se confruntă fosta sa soție, Narcisa Balaban, alături de care are și un băiat.

Manelistul nu cunoaște datoriile în care aceasta este implicată, însă susține că nu este de datoria lui să o ajute.

„Nu știu ce datorii are ea, mă rog… la urma urmei, este o femeie matură, mă gândesc că este și responsabilă de ceea ce se întâmplă. Dat fiind faptului că nu mai suntem împreună, eu nu am uitat că am o datorie sufletească și părintească față de Alberto.”, a declarat Nicolae Guță, în exclusivitate, pentru Antena Stars.
Ce spune manelistul despre datoriile pe care Narcisa Balaban le are
Întrebat de către reporterii Antena Stars dacă o va ajuta cumva, Nicolae Guță a precizat că nu se va implica absolut deloc în acest caz și că totul o proveste doar pe ea.

„Cât despre Narcisa, că ar avea nu știu ce datorii, asta nu știu, și nu este compentența mea, nici să mă implic și nici să o ajut.", a mai precizat manelistul, potrivit spynews.ro.
 

 
 
 
 
 
 

Comenteaza