Narcisa, fosta iubită a lui Mădălin Păduran, este însărcinată?! Informația bombă care a stârnit revoltă în mediul online

Narcisa, fosta iubită a lui Mădălin Păduran, este însărcinată?! Informația bombă care a stârnit revoltă în mediul online

Narcisa, fosta iubită a lui Mădălin Paul Păduran, tânărul care s-a stins din viață în accidentul devastator din Olt,s-a afișat cu o burtică de însărcinată.

Mădălin Paul Păduran s-a stins din viață la doar 23 de ani, în urma unui accident provocat de gelozie. Tânărul și-a văzut iubita, pe Narcisa, în mașina unui alt bărbat. Orbit de furie, acesta a accelerat peste 200 km/h pentru ai ajunge din urmă. Din nefericire, într-un moment de neatenție, Mădălin a pierdut controlul mașinii și a lovit violent un copac. Impactul i-a fost fatal.

După tragedie, oamenii au reacționat negativ față de Narcisa, acuzând-o de infidelitate și chiar de moartea lui Mădălin Paul Păduran. Un scandal uriaș a izbucnit între familia ei și cea a tânărului, deoarece Narcisa a cerut bani de la internauți pentru înmormântarea fostului său iubit, dar se pare că suma strânsă nu a ajuns niciodată în posesia familiei îndurerate.

Cu toate acestea, în urma miilor de reproșuri pe care le-a primit, tânăra nu se oprește din a șoca internetul. În urmă cu câteva zile, Narcisa a publicat pe TikTok o postare care a împărțit internetul în două.

Fata a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu ecografia unui bebeluș și textul: „Mamă, uite, suntem bogați!”. Șocați de ceea ce au văzut, internauții au presupus că fosta iubită a lui Mădălin ar fi însărcinată. Secțiunea de comentarii a videoclipului a fost luată cu asalt, potrivit cancan.ro.

„Doamne ferește!”,

„Al cui e copilul?”,

„Ți se pare normal?”,

„Felicitări! Sarcină ușoară”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Narcisa le-a primit la postarea cu ecografia.

Până la acest moment, Narcisa nu a făcut nici o declarație referitoare la o posibilă sarcină.

Comenteaza