Florin Salam, filmat în intimitate! Videoclipurile au apărut pe toate platformele online

Florin Salam, filmat în intimitate! Videoclipurile au apărut pe toate platformele online
| Foto: wowbiz.ro

Florin Salam le-a mărturisit fanilor săi că le-a pregătit o mare surpriză. Manelistul pune la cale un nou reality show.

Florin Salam se numără printre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști de la noi din țară, iar de-a lungul carierei sale, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas.

Ei bine, pe lângă faptul că acesta este foarte activ în mediul online, încercând să-și țină fanii la curent cu aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, în curând, ”Regele Manelelor” va fi și mai aproape de publicul său.

Mai precis, cântărețul a scăpat, în sfârșit, de problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultima perioadă, se simte mai bine, iar acum, acesta este pregătit să vină în fața admiratorilor cu un nou proiect, despre care a vorbit chiar impresarul său.

Este vorba despre un reality show, o emisiunea despre viața sa profesională și cea de familie, care va fi disponibilă curând pe internet.

“Da, de la el chiar vrea toată lumea câte ceva. Și eu vreau ceva de la el. Băiatul căruia i-ai luat adineauri interviu se va ocupa de videoclipurile pe care le va face Florin Salam. Va face un fel de reality-show. Florin Salam în oraș, Florin Salam peste tot, iar el se va ocupa de toate astea. Online, va fi pe toate platformele.

După ce vor fi gata cel puțin 100 de videoclipuri, el se va ocupa de tot”, a explicat impresarul cântărețului de manele, pentru Cancan.ro . 

Comenteaza