Jador, anunț DUREROS de pe patul de spital: „Cariera mea se încheie aici!”

Jador, anunț DUREROS de pe patul de spital: „Cariera mea se încheie aici!”
| Foto: cancan.ro

Jador a făcut un anunț pe de patul de spital. Le-a transmis fanilor săi că a ajuns la finalul carierei, la doar 28 de ani.

„Vă anunț, cu părere de rău, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite… pentru jadorașii mei! 

Ultima piesă va fi în luna decembrie… împreună cu managerul meu și toată echipa am decis că sănătatea mea este mai importantă! Anul acesta, cât ne mai rămâne, sper ca dumnezeu să mă mai țină și să pot merge măcar la câteva concerte! În cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor muzica mea gratis! Vă iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj. Aveți grijă de sănătatea voastră!”

Pe data de 16 aprilie, Jador a ajuns, de urgență, la spital. O mulțime de fani i-au trimis mesaje, motiv pentru care artistul le-a spus, la câteva ore după ce a postat pozele cu perfuzia, că starea sa de sănătate s-a îmbunătățit.

„Dragilor, sunt bine (…) Sunt bine, sunt forță. Mi-am făcut o doză de vitamine, totul e bine, stați liniștiți”, a spus Jador, pe Instagram, potrivit cancan.ro.

Comenteaza