Un cunoscut manelist a murit subit. Apropiații acuză că un polițist l-ar fi omorât

Un cunoscut manelist a murit subit. Apropiații acuză că un polițist l-ar fi omorât
| Foto: spynews.ro.

Tony de la Ploiești s-a stins din viață după ce a provocat un mare accident rutier și a fost oprit de poliție.

Constantin Paraschiv sau Tony de la Ploiești, așa cum era denumit în lumea manelelor, a murit noaptea trecută, la vârsta de doar 31 de ani.

Cântărețul de muzică de petrecere și-a pierdut viața la spital, intrând în stop cardio-respirator, după ce a produs un accident de circulație și a fost imobilizat de polițiști.

Mai mult decât atât, rezultatele necropsiei arată că moartea sa nu a fost una violentă. Însă, cu toate acestea, familia acestuia crede că Tony a fost asfixiat de un polițist.

Se pare că polițiștii l-au imobilizat pe Tony de la Ploiești, imediat după ce acesta a produs un accident rutier. El a fost cercetat și pentru consum de substanțe interzise înainte să urce la volan.

Ei bine, ajuns la spital, manelistul a acuzat o stare de rău și a murit la scurt timp. La scurt timp după moartea lui, trupul cântărețului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova pentru efectuarea autopsiei.

Din rezultate se arată că moartea lui Tony de la Ploiești nu a fost una violentă, el intrând în stop cardio-respirator la spital, potrivit spynews.ro.

Comenteaza