Scene incredibile! Cunoscutul manelist Babi Minune a bătut și jefuit un bărbat, în plină stradă

Scene incredibile! Cunoscutul manelist Babi Minune a bătut și jefuit un bărbat, în plină stradă

Manelistul Babi Minune a fost surprins de camerele de supraveghere dintr-un cartier al Bucureștiului, în timp ce a bătut și jefuit un tănăr, în plină stradă.

Babi Minune, implicat într-un scandal fără precedent! Manelistul a bătut și jefuit un tânăr, în plină stradă, scrie stiripesurse.ro, care a și făcut publice imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona unde a avut loc incidentul, pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei.

Incident șocant pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei. Babi Minune a bătut și jefuit un tânăr, în plină stradă. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. În imagini se vede cum manelistul a lovit și apoi a l-a deposedat de telefon pe un alt bărbat, pe care, potrivit informațiilor, îl și cunoștea.
 

”La data de 14 iunie 2023, poliţiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secția 19 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 26 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.”, arată un comunicat al Poliției Capitalei.

Așadar, Babi Minune este acum cercetat într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Oamenii legii transmit că, la data de 30 mai 2023, Secția 19 Poliție a fost sesizată, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, în jurul orei 22.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5, un bărbat l-ar fi deposedat, prin violență, de telefonul mobil.

”În urma cercetărilor investigativ-operative, bărbatul a fost depistat, la o adresă din Sectorul 5 și condus la audieri, în baza mandatului de aducere emis pe numele său. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, magistrații dispunând față de acesta măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate de către Secția 19 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”, arată un comunicat al Poliției Capitalei, potrivit spynews.ro.


 
 
 
 
 

Comenteaza