Motivul pentru care Vulpița și Viorel Stegaru s-au despărțit. Viorel a găsit poze indecente cu Vulpița

Motivul pentru care Vulpița și Viorel Stegaru s-au despărțit. Viorel a găsit poze indecente cu Vulpița
| Foto: spynews.ro.

Vulpița și Viorel Stegaru s-au despărțit în urmă cu puțin timp, chiar dacă femeia este însărcinată. 

Povestea de dragoste atât de urmărită dintre Vulpița și Viorel Stegaru s-a terminat, atunci când nimeni nu se aștepta.
 
De la dragoste la ură nu mai este decât un pas, spune un vechi proverb. Zicala se aplică și în cazul Vulpiței și al lui Viorel Stegaru.

Bărbatul a anunțat că s-a despărțit de mama copiilor săi. Se pare că între ei au apărut mai multe neînțelegeri, după ce Veronica a revenit la vechile obiceiuri care au făcut-o celebră.

Mai exact, Vulpița ar fi trimis mai multe imagini indecente unor bărbați, iar Viorel Stegaru a văzut acele conversații.

De aici și până la despărțire nu a fost decât un pas. Sătul să treacă peste nenumăratele episoade de acest fel, bărbatul a decis să pună punct relației și să se ocupe de cei doi copii singur, în casa părinților săi.

Probabil vă amințiti de acuzațiile pe care i le aducea soacra Vulpiței nurorii sale. Ei bine, de când au plecat de la București, lucrurile nu s-ar fi schimbat deloc, din contră. Veronica nu s-ar fi îngrijit de copii, ceea ce a stârnit furia soacrei, deja supărată că toată lumea îi știe din sat.

Ba mai mult, potrivit unor surse apropiate celor doi, între cei doi ar fi apărut și o situație neașteptată, mai exact, Vulpița ar fi fost dată afară din locuință, după ce Viorel a aflat că soția sa vorbește cu alți bărbați și că le trimite poze indecente.

Prin urmare, Viorel Stegaru a decis să se ocupe singur de copii și ar fi alungat-o pe Vulpița din casă, iar ea ar fi ajuns, din nou, în casa părinților săi, care nu ar fi primit-o cu brațele deschise, potrivit spynews.ro.


 
 
 

Comenteaza