Motivul pentru care George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit: „Nu se întâmplă așa cum...”

Motivul pentru care George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit: „Nu se întâmplă așa cum...”
| Foto: kfetele.ro

 Viviana Sposub și George Burcea au format un cuplu pentru aproape trei ani, însă cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Speculațiile referitoare la o posibilă despărțire între cei doi au început să se răspândească rapid, dar până recent niciunul dintre ei nu a confirmat aceste zvonuri. Cu toate acestea, fosta prezentatoare TV a făcut anunțul despre starea actuală a relației lor.

În ciuda speculațiilor făcute de fani pe rețelele sociale, George Burcea a negat toate presupunerile și a confirmat că el și Viviana încă sunt un cuplu.

La doar câteva zile după ce actorul a făcut o declarație, o veste tristă a venit din partea iubitei sale. Viviana a anunțat pe pagina sa de Instagram că ea și George Burcea, cel care i-a fost alături în fiecare zi în ultimii trei ani, nu mai formează un cuplu.

Aceasta nu a oferit detalii cu privire la motivul care a stat la baza deciziei lor, dar a menționat că au fost luați prin surprindere de viață și că aceasta i-a condus la acest moment.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu.

Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate.”, a scris Viviana Sposub pe Instagram, potrivit kfetele.ro.

 

Comenteaza