Monica Odagiu, mărturisiri la aproape o lună de la accidentul în care un tânăr a murit: "Nopțile sunt mai grele" 

Monica Odagiu, mărturisiri la aproape o lună de la accidentul în care un tânăr a murit: "Nopțile sunt mai grele" 
| Foto: wowbiz.ro

 În urmă cu o lună, Monica Odagiu a fost implicată într-un accident rutier în urma căruia un tânăr a murit.

Monica Odagiu a trecut, în urmă cu aproape o lună, printr-una dintre cele mai grele încercări din viața ei. Actrița a fost implicată într-un accident rutier grav, din care a rezultat moartea unui bărbat.

Deși autoritățile au stabilit, în urma unei anchete ample, că tânăra nu a fost vinovată, aceasta este încă marcată de tot ceea ce i s-a întâmplat.

"Reporter: Recent ai trecut printr-o întâmplare nefericită. Ai apelat la ajutorul unui psiholog. În prezent mai mergi la terapie? Mai simți nevoia să fie cineva care să te ajute?

Monica Odagiu: Da. În toată această perioadă, în afară de terapeut, trebuie să mulțumesc și pe această cale tuturor oamenilor care au fost alături de mine, oameni cărora nu am cum să le mulțumesc vreodată pentru felul în care au fost acolo și care m-au sfătuit să merg la terapie, pentru că eu nu credeam neapărat în terapie, dar mi-au spus că ar cam fi cazul și am simțit și eu asta.

În prezent merg în continuare, mă ține pe linia de plutire, sunt funcțională după cum puteți observa, nopțile sunt mai grele, dar sunt ok. 

Reporter: În sensul că ai coșmaruri?

Monica Odagiu: Da", a declarat Monica Odagiu, pentru playtech.ro.

Comenteaza