Andreea Marin, face mărturisiri despre relația pe care o are în prezent cu Ștefan Bănică Jr: „E firesc. Violeta știe. Pentru ea nu există nu se poate”

Andreea Marin, face mărturisiri despre relația pe care o are în prezent cu Ștefan Bănică Jr: „E firesc. Violeta știe. Pentru ea nu există nu se poate”

Chiar dacă au divorțat în urmă cu mulți ani, Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin se înțeleg bine atunci când vine vorba de creșterea și educația Violetei.

Nu mai încape îndoială faptul că Andreea Marin este de departe una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din țara noastră. Încă de la primele sale apariții, a reușit să cucerească inima publicului datorită carismei, talentului și sincerității sale.

În tot acest timp și-a clădit o carieră de succes, acesta fiind și motivul pentru care a adunat de partea sa o mulțime de fani. Mai mult decât atât, continuă să se reinventeze și să-i surprindă pe cei care o apreciază.

Cât despre viața personală, Andreea Marin se mândrește cu fiica sa, la adresa căreia are numai cuvinte de laudă. Se pare că adolescenta este extrem de ambițioasă și are planuri mărețe pentru viitor. Recent, vedeta a mărturisit și cât de mult o ajută Ștefan Bănică Jr. în tot ceea ce înseamnă creșterea și educația Violetei.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. s-au despărțit în urmă cu mulți ani, însă au împreună o fiică căreia îi doresc tot ceea ce este mai bun.

„Decidem împreună ceea ce ține de viitorul ei, cum e firesc, n-aș spune deloc despre Violeta că e răsfățată de niciunul dintre noi, o responsabilizăm, dar o și iubim nespus, și ea știe asta. Violeta îmi seamănă foarte mult: luptătoare, încăpățânată în a-și urma crezul, pentru ea nu există nu se poate. Mă văd în ea, așa cum eram odinioară.”, a mărturisit Andreea Marin potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza