Cine sunt George și Ionela, tinerii care au murit în cumplitul accident de motocicletă de lângă Iași, cu doar o săptămână înainte de nuntă

Cine sunt George și Ionela, tinerii care au murit în cumplitul accident de motocicletă de lângă Iași, cu doar o săptămână înainte de nuntă
| Foto: wowbiz.ro

Un accident cumplit de motocicletă a avut loc lângă Iași, acolo unde doi tineri s-au stins din viață.

Tragedie fără margini lângă Iași, acolo unde trei persoane și-au pierdut viața într-un cumplit accident rutier! Din primele detalii privind acest caz, tinerii se aflau pe motocicletă, iar într-o curbă periculoasă cu linie continuă, pe drumul național spre Vaslui, pe raza comunei Codăești, la granița cu județul Iași, aceștia au intrat pe contrasens și s-au izbit de un autoturism care circula regulamentar.

De asemenea, șoferița de 19 ani, care se afla la volanul mașinii, a scăpat cu viața, suferind un traumatism cranio-facial și unul abdominal, dar și un atac de panică după accidentul cumplit în care a fost implicată.

De precizat este că în tragedie a fost implicată și o a doua motocicletă condusă de un bărbat, care la rândul lui s-a stins din viață.

Totodată, se pare că accidentul s-ar fi produs după ce una dintre motociclete a încercat să depășească o altă motocicletă aflată în față și a intrat în coliziune cu autoturismul.  

„La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite patru victime, trei dintre acestea aflându-se în stare de inconştienţă. Atât motocicletele, cât şi autoturismul au fost cuprinse de flăcări. Ecihipajele de intervenţie au evaluat victimele, le-au evacuat şi au început manevrele de resuscitare pentru trei dintre acestea.

Din nefericire, a fost confirmat decesul în cazul a trei dintre victimele accidentului. Pompierii militari au lichidat incendiul, iar acum asigură zona”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Marius Stanciu, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza