Tavi Clonda a suferit un accident! Vești cumplite despre soțul Gabrielei Cristea

Tavi Clonda a suferit un accident! Vești cumplite despre soțul Gabrielei Cristea

Celebrul artist, Tavi Clonda, s-a accidentat în timp ce juca fotbal, motiv pentru care a fost nevoit să ia o pauză de la activitatea fizică.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, declarându-se împliniți atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Cei doi sunt întotdeauna alături unul de celălalt, fie că vorbim de momentele frumoase sau de cele mai puțin frumoase. La fel s-a întâmplat și cu puțin timp în urmă, după ce Tavi Clonda a suferit un accident. Nu mai încape nicio îndoială faptul că partenera lui de viață i-a sărit imediat în ajutor, oferindu-i toată grija și atenția.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt extrem de sinceri și deschiși față de fanii lor, cu care păstrează în permanență legătura prin intermediul rețelelor de socializare. Cei doi nu se feresc să vorbească public chiar și despre problemele care apar în viața lor. Tot un moment de sinceritate au avut și recent, atunci când prezentatoarea TV a mărturisit că a sărit în ajutorul soțului ei, după ce acesta s-a accidentat, potrivit wowbiz.ro.

Se pare că Tavi Clonda  a jucat fotbal, însă din nefericire, a avut parte și de o întâmplare nefericită. Acesta s-a lovit la picior, astfel încât acum este nevoit să ia o pauză de la tot și să se refacă. În tot acest timp, Gabriela Cristea a încercat să îl ajute, i-a administrat un antiinflamator și chiar a făcut și câteva glume pentru a-l face să se simtă mai bine.

„Gabriela Cristea: Știți cât de grijuliu este soțul meu cu mine și întotdeauna se preocupă să fiu bine, să nu am niciun fel de problemă. Ia uitați-vă ce face acum. Are vulpea rană pentru că ieri a fost la fotbal și a pățit o nefăcută.

Așa că acum are nevoie de ceva antinflamator să îl ung la picioruș. Ce să fac, când el mă ajută pe mine în fiecare zi, dacă la mine se întâmplă la nu știu câtă vreme, mă preocup.  

Ia ziceți, domnul Clonda, ce ați pățit? Te doare piciorușul?

Tavi Clonda: Am fost la fotbal și m-am accidentat puțin. Am dat cu piciorul într-un picior.(...) S-a umflat un pic.”

Comenteaza