Cine sunt tinerii care au murit în accidentul din Neamț! Raul, Alex şi Cristian s-au stins din viață după ce mașinile în care se aflau au aterizat în curtea unei case

Cine sunt tinerii care au murit în accidentul din Neamț! Raul, Alex şi Cristian s-au stins din viață după ce mașinile în care se aflau au aterizat în curtea unei case
| Foto: spynews

Raul, Alex şi Cristian sunt tinerii în vârstă de 17, 18 şi 23 de ani, care și-au pierdut viața în weekend, în urma unii accident, în Neamţ.

Dintre cei trei tineri care au decedat în tragicul accident petrecut în iași, doi sunt frați. George Alexandru şi Raul Ciprian sunt din comuna Poiana Teiului, Neamţ, iar cea de-a treia victimă, Cristian, este din Holdița, județul Suceava.

Amintim că, noaptea trecută, trei tineri au decedat într-un tragic accident pe o șosea din comuna Borca, județul Neamț, după ce au sărit cu mașinile de pe șosea, în curtea unei case, ca urmare a faptului că un șofer în vârstă de 23 de ani nu a păstrat distanța regulamentară față de mașina din față, la volanul căreia se afla un alt tânăr de 18 ani.

Sursa anterior menționată scrie că cele două autoturisme au trecut prin garduri și prin garajul unei case, au rupt stâlpi de beton, garduri de fier, mai multe persoane rămânând încarcerate.

Cei doi frați în vârstă de 17 și 23 de ani, care se aflau în același autoturism, au decedat. Celălalt, un tânăr de aproape 18 ani, a murit şi el, pentru că nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

"În noaptea de 31 martie, în jurul orei 00:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 17B, în localitatea Borca. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 23 ani, ar fi condus un vehicul pe DN 17B, din direcția Poiana Largului spre Borca, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de autoturismul ce se deplasa în fața sa, condus de un tânăr de 18 ani, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului ambele autoturisme aur fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în curtea a două imobile.", se arată în comunicatul Poliţiei, potrivit spynews.ro.

Comenteaza