Mircea Badea și-a înșelat partenera! Prezentatorul TV a fost prins în faptă. Reacția șoției: ”Trebuie să îl lași să respire”

Mircea Badea și-a înșelat partenera! Prezentatorul TV a fost prins în faptă. Reacția șoției:  ”Trebuie să îl lași să respire”

Mircea Badea și Carmen Brumă sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă.

Multă lume a vrut să afle însă dacă Mircea Badea a călcat vreodată strâmb, iar Carmen Brumă nu a fost deloc reținută când a venit vorba de asta, ba mai mult, vedeta a spus că nici nu o interesează.

A fost întrebată despre infidelitatea soțului și a spus că nu o interesează, iar atitudinea pe care o are este una demnă de apreciat. Carmen Brumă a mărturisit că nu i-a luat niciodată telefonul partenerului ei, ba chiar nici măcar nu răspunde la el când sună cineva.

”E un subiect care nu mă interesează foarte tare. Cred că depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice «Dă-mi și mie repede telefonul», dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el”, a mărturisit Carmen Brumă.

Dacă vă gândeați că ea are acces la conturile lui, ei bine, Carmen Brumă povestește că nu i-a cerut nicio parolă lui Mircea Badea, nu îl stresează cu niciun telefon, adăugând că acesta este și secretul unei relații de lungă durată.

Mai mult de atât, Carmen Brumă e de părere că partenerul are nevoie și el de spațiu, iar același lucru e valabil și în cazul ei. Când ambi au loc să respire, atunci lucrurile merg bine.

”Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb «Bună, unde ești?». Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”, a mai mărturisit Carmen Brumă la Antena Stars, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza